• JMastermind
    1.7k
    Godin Joga Bonito, sad sam sve vidio.
  • Crni86
    23.6k
    mislim na oba.

Bit ce kac super. Samo zdravlja ove sezone, a onda toralna eksplozija u drugom dijelu sezone
  • Archangel
    230
    Ukupno solidno prvo poluvreme, vidi se da ne igraju u najvećoj brzini ali niti ne trebaju. Ako će i drugo biti ovako, to je 4:0 bez mnogo energetske potrošnje.
  • jedan u nizu
    19k
    Jel ovo tema Tabinas ili tema utakmice?
  • jp23
    4.5k
    odgovor je da. :rofl:
  • BlueZone
    2
    Ajde ako su sarani zabili 6, mozemo i mi
  • Archangel
    230
    Oni nemaju utakmice u Europi, njima je Rudeš Viking :D
  • Crni86
    23.6k
    Da Rogic nije raspolozen imali bi vec 4,5:0

Dobra tekma deckiju. Vidi se niza brzina, ali za sad opravdana jer i u njoj rjesavaju Rudes
  • hardek
    11.9k
    Imali jesmo masu prilika ali isto tako smo bili u modu "lako ćemo" dobrih 15tak minuta između prvog i drugog gola di su oni mogli do gola da imaju ikakvu kvalitetu u ekipi.

Kač je fenomenalan, mogao bi on ubrzo Zajca istisnut iz prve ekipe. Zajc slab danas, ali meni je tog čovjeka toliko žao. On je samo u ovom poluvremenu barem 5 puta dodao Hoxhi i nastavio trk u prazan prostor i naravno ni jednom nije dobio loptu jer Hoxha biciklira u mjestu
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Jadni Tabinas uzeli ga na zub ljudi. To sto curi preko njega, sto su mu dodavanja i ubacaji kriminal teze vrste nema veze. Radije bi Mikica gledao ili nekog mladeg na toj poziciji, pa nek grijesi decko protiv Rudesa. Za Topica sam i prije govorio da je mjesto treceg napadaca dobio za rodendan.
  • ElDorado
    13.3k
    Tabinas je danas odlican. Sve kae straga s te strane sjebano je krivica Topića. Topić je danas ižasan, a pogotovo defenzivno. Kad smo vec kod odluka danas nije imao dobre odluke.
    Ne znam zakaj Tabinasa pljujete, Goda je puno losiji.
  • Slush
    1.2k
    Jadni Tabinas uzeli ga na zub ljudi. To sto curi preko njega, sto su mu dodavanja i ubacaji kriminal teze vrste nema veze.Ritam Ulice

Upravo to. Ja nisam rekao da je on igrac za 3HNL, ali ako vec igramo protiv Rudesa, bolje je uigravati naseg decka.
  • hardek
    11.9k
    Zaboravio opet dodat da Radeljić nastavlja s bolesnim dodavanjima. Čovjek ih zareže ko katanom, u milimetar precizne i sa jako puno snage
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Bogu hvala pa su na tekmi ljudi koji primarno navijaju jer ovo je kaos od komentara
  • Laugreano
    5.9k
    Sve mu je u kurcu, al uvijek kad igra skupi neku asistrnciju. Osim jedne greske, danas je prilicno dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.