• NORTE
    26.5k
    napravili čak i grafit za fajt na pujankamaPaulie

I koreografiju istog dizajna kao grafit.
    Najsmiješnije na njemu su odbačene bandaže koje su ovi nacrtali.
  • mosad
    2.8k
    zanimljivije je ovo
    27og putuju u poljsku a cigani isti dan u plzen
  • Paulie
    2.1k
    po uzoru na svoje predake i bitku 1389. veličaju poraze
  • NORTE
    26.5k
    Ti napadnuti Piratesi nisu dio glavne Ferencvarošove grupe Green Monsters i Fradi Hools, nego su odvojeni i izbačeni, čak ne nose ni krpu već neko vrijeme čini mi se.
  • über alles
    3k

Ok ste strane je zanimljivo ,al u poljskoj s poljacima nebu nis bilo,dok bi u Stockholmu sigurno bilo akcije.
  • BBBaranja
    5k

U pravu si,to su oni čiji je vođa surađivao s murijom..
  • NORTE
    26.5k
    27og putuju u poljsku a cigani isti dan u plzenmosad

Putevi cestom im se križaju u češkom Brnu, ali očekujem da će doletjeti u Katowice gdje će ih dočekat Gornikovi.
  • Paulie
    2.1k

vođa monstersa je surađivao sa murjom, piratesi su nedavno dizali i poruku za njega na kontra tribini

675542308_122215836092526222_3461691713643945520_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1440x1440&ctp=s1440x1440&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=Y_VOpSRD_dAQ7kNvwGGFiws&_nc_oc=AdoxuQxzVqDNQ85U7s5XU3ZWASRCjAoPil_nWAxChXQMrDPac7nXWBOyw8lyz7CgaH8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=7QxtVSpBwJCJRYfvuHMeLQ&_nc_ss=7a289&oh=00_AQHWwR4Ob7HFzj71FKkrfzFIsgusYUStxHoUwZDTYOzz1A&oe=6A84BDA6

druker hamberger
  • BBBaranja
    5k

Istina,sjebao sam se :lol:
  • Tom Hanks
    5.6k
    Nisu nikakve dokaze za to dali po onom šta čujem od čovjeka koji ima u malom prstu sve te pizdarije
    U suštini ti pirati su al pari placenicima nekada ovdje,nisu bezveze izbačeni
  • BBBaranja
    5k

Vidio sam ja poruke, ima tu i slika kolega s tribine i svakakvih info o kriminalnim radnjama..
  • NORTE
    26.5k
    Pao i zvezda 27.8. gostuju u Češkoj.

Gornikova hool ekipa videom i tekstom najavila ligašku tekmu protiv Wisle za dva dana, smatraju je derbijem zbog prijateljstva Wisle s Ruchom koji se u drugoj ligi sramoti očajnim rezultatima i kažu nema prve lige za najveće rivale.

Zasad su uhićena dvojica Gornikovih zbog razbijanja restorana u Zabrzama prilikom napada na Piratese.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.