• zmujcinslbrod
    292
    Marić se dan danas kune na zagrebačkoj špici da su ušle one 3 Kangine stative, on bi sad bio u Brightonu a mi 22 mil u plusu.
  • CastAway1986
    6.2k
    samo mu je trebalo da odčepi :lol:
  • scooniepenn
    7.2k

Da je klasa nije, ali zabio je covjek u belgijskoj ligi lani 12 golova sto neku tezinu ipak ima.
  • Omake
    20k
    Kanga je primjer igrača koji stilski i profilno nije za Dinamo, ali ima kvalitetu iznad HNLa. 12 golova i 4 asista u Belgiji je ozbiljan učintak. Riješio je egzistenciju ovim transferom, a vjerujem i klubu pomogao.
  • CastAway1986
    6.2k
    legendo moja u kontekstu Dinama je panjina ,hebe se meni koliko je zabio u Belgiji..Inace u karijeri je zabio prilicno mal broj golova s obzirom koliko mu je godina..
  • scooniepenn
    7.2k

Kolega @Omake je jako dobro opisao Kangu, a to je da nije profilno odgovarao Dinamu sto je sasvim druga stvar od panjine. Uklapanje ili neuklapanje u jednu momcad nekoga ne cini panjinom.
  • Orc123
    16.6k
    slazem se, nije za nas stil nogometa ali bio je samo tu pola godine. Tko garantira da vec u sljedecoj ne bi zabio ko Bakrar sad? On je dokazao da je kvalitetan napadac ali kod nas nije dosao u najbolje vrijeme. Na kraju, nismo ni nesto izgubili na njemu previse. Panj sigurno nije . . .
  • CastAway1986
    6.2k
    svejedno ,zasto bi mene kao navijaca Dinama zanimalo kako ce se Kanga uklopiti u Gent ili Al Fateh? Za mene je promašaj
  • Cif
    495
    jel i Mudražija za tebe promašaj ili Pijaca?
  • scooniepenn
    7.2k

Ma apsolutno. Ovdje se lijepe etikete kao naljepnice u album sa slicicama. Analogijom koja se ovdje moze pronaci su i Villar i Ljubicic panjine.
  • scooniepenn
    7.2k

Da si rekao kako je za Dinamo bio promasaj ne hih rijec rekao. Rekao si da je panjina sto je kvalifikacija kvalitete igraca, sto jednostavno nije tocno. Usporedbe s Mudrazijom su smijesne sto pokazuju i transferi Kange - prodaja u Gent i sada u Saudijsku Arabiju. Bilo bi super kad bi Mudraziju mogli tako monetizirati.
  • CastAway1986
    6.2k
    da ne spamamo temu ,Pjaca nije..Mudri da ,iako neki po istom principu kao za Kangu mogu reci da se profilno i pozicijski ne uklapa u ekipu..Oliveras ,Mbuku ,Cordoba (kao glava mu prpblem) sve Maricev škart.Ni Bernauer koji je ok igrac u ovom Dinamu nema mjesta
    poslije sam naveo u kontekstu Dinama pa se nismo na startu razumjeli..Ja nisam usporedio Mudrog i Kangu uopce ,nit sam spomenuo Villara niti Ljubicica, spominjem Mariceve promasaje..
  • ElDorado
    13.2k
    Ne bi ulazio uopce u kvalitetu pojedinih igraca ali glavni problem je bio da se ekipa slagala zbrda zdola bez ikakve vizije o sustavu, načinu igre, kompatibilnosti igraca itd itd.
  • NikiDZGbbb
    6
    Pozz ekipa.
    Ne histeriziram inace, ali ovo je pomalo neozbiljno od Uprave. Ne bojim (o) se Norvezana i vjerujem u nas prolaz (iskustvo ovakvih tekmi), ali riskiras ipak brate povecu svotu para. Netko ovdje je rekao da ce nakon Thuna padati bombe sto se dolazaka tice, medutim nista. Realno sa Livijem i Bakrarom bi to oku ugodnije izgledalo, nemas ih trenutno. Tanko mi to djeluje na krilima, vezni fali jedan jaki i golman naravno. Sve to i ptice na grani znaju, reagiralo se nije. Nadam se samo da ukoliko izgubimo bitku za ligu prvaka nece ici prica u smjeru: "EL je po mjeri, osnovni cilj je ispunjen." i sl. Mi smo Dinamo, moramo dizat postojece standarde, igrat LP svake godine. Vidimo se vcrs na tekmi, ima li sta bolje od tekme voljenog kluba petkom navecer na dobrom starom Maxu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.