• NitkoBitan
    38.1k
    Prvi golman Dinama u sezoni 2026./2027. - Ivan Nevistic!

Vezite se, polijecemo...
  • ElDorado
    13.2k
    Dragobratoviću crni sine šta nam radiš? Taman se sve posložilo
  • Paggini
    95.3k
    Kotarski nije ni blizu Dinama vs. Kotarski odbio pare Flamenga zbog svoga voljenog Dinama

Dobar dan za dangubljenje na forumu
  • Masto
    2.1k
    I onda kvasina večeras kod profe zaključi dan s nekom 99,9 posto točnom insajderskom informacijom
  • NekiTamo
    54
    Dominik Kotarski želi samo u Dinamo. Odbio bogatiju ponudu

Sad ćemo jedno tjedan dana čitat iste tekstove..
  • badjibadara
    10.4k
    Zar nisu nedavno spomenuta dva španjolca, 20 i 21 godina...
  • modri-kibic
    1.9k
    Dominik želi samo u Dinamo. Odbio bogatiju ponuduNekiTamo

Ovo sam već negdje pročitao
  • Filip85
    1.5k
    Sva rusofona (rus, ukr, blr) imena se u našem jeziku pišu onako kako se čitaju.
  • NekiTamo
    54
    meni isto kroz maglu...:D
  • crophantom
    6.5k
    U ovom trenutku bi bio zadovoljan i da jebenog Ivušića potpišemo, samo da je onak sutra i da ovo drkanje s golmanima prestane.
  • NoSkillan
    474
    za sezonu 26/27 glavni cilj je na vratima dovesti dominika umjesto ivana
  • CastAway1986
    6.2k
    Za kraj, trener se osvrnuo i na status Roberta Mudražije. "Bilo je razgovora da će ići na posudbu, ali još je tu s nama. Za europsku utakmicu ga nismo prijavili pa nije bio u sastavu, ali bit će u kadru protiv Rudeša", potvrdio je Kovačević

Tetci s Facebooka u euforiji..
  • Peškaman
    9.5k
    Di je onaj Bjelorus (golman) što ga je Daliban nekoć zazivao :lol:
  • Noel
    23.5k
    Meni je nevjerojatno da neki još uvijek nakon svega kroz sve ove godine vjeruju svemu kaj pročitaju u našim medijima. Pogotovo nakon zadnje scene gdje smo imali slučaj Jagušić.

Još mi je nevjerojatnije da neki misle i pišu da se eto Boban okrenuo Kotarskom nakon kaj je Filipović dobio crveni prije playoffa a taj isti Kotarski ne može ni branit taj playoff.

Najnevjerojatnije od svega mi je da neki misle da je Boban samo tako odustao od Livakovića, glavne priče ovog našeg prijelaznog roka.

I dalje mislim da će Livaković bit naš novi golman, možda sam u krivu, možda to stvarno postane Kotarski ili Šemper ili neki stranac, ali u ovom trenutku se nije odustalo od Livakovića i on je još uvijek glavna priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.