• Imamo Dinamo
    4.2k

Promasio si ceo fudbal al nema veze
  • Pacho
    19.8k
    Turci nam se osvecuju za gricki top.

Ja bi radije Kotarskog i stvarno se ne radi o copeu nego mi zasluge, emocije, itd. nikad nisu bile znacajni faktor.

Kotarski je mladi, omogucuje registraciju dodatnog igraca za Europu ako sam dobro skuzio kolege, igrao europska natjecanja za ozbiljne klubove, i ono najbitnije - vjerojatno bi nas puno manje kostao kroz sljedeci ugovor kada se uzme u obzir 2-3X manja placa. Takoder, vec je isprobao strane lige, a ocito ga nece htjeti klubovi koji se ne odbijaju pa je lako moguce da ovime zbog njegovih godina mozemo dobiti golmana za sljedecih 10ak godina.

Necu se pretvarati da sam ga detaljno pratio, ali ako pogledamo klupsku karijeru kroz zadnjih par godina, vjerojatno je bolja nego Livijeva. Ne vidim po cemu je razlika toliko na stranu Livija da bi imalo smisla 'pojesti' financijsku razliku izmedu njih dvojice niti bi dao cent vise zato sto Livi sinu pokazuje tribine.

Dodatni plus u mojoj knjizici mu je sto volim golmane koji djeluju lagano nenormalno.
  • NoSkillan
    472
    zasto svi pisu kravcov ak je kravtsov?
  • ElDorado
    13.2k
    slažem se potpuno. Ima vise prostora za napredak, bolja igra nogom. Nema iskakanja iz hijerarhije plaća.
  • Omake
    20k
    Svi udarci s kojima se Kotarski suočio prošle sezone u danskoj ligi. Jako puno golova iz peterca i sredine 16m. Na kraju tri primljena gola više od očekivanja uz šest penala je OK. Meni izgleda da je to više krivica obrane nego njega samoga.

dhoSMRj.jpeg
  • pešća
    1.8k
    Realan komentar. Bojim se i napisat da Kotarski ima veću perspektivu u budućnosti od Livija da me ne bi netko iznapadao. Livi je golman linije i refleksa a to s godinama slabi, a ipak ulazi u te neke godine. Odšteta od 4,5 milijuna i još barem toliko na ugovor od 5 godina je možda malo previše za Dinamo i golmana od 31 godinu.
  • ElDorado
    13.2k
    jer se čita Kravcov?
  • ElDorado
    13.2k
    Zakaj mene to pitaš? Ja sam napisao Rus. Ne znam kak se izvorno na ruskoj ćirki piše

Edit: Кравцов. Vidis da je Kravcov ak ti je ćirka poznata
  • ShanKu
    2.3k
    Baš sam mislio pitat jel postoji kakav graf za golmane... eeevo ga :sweat:
  • Niko1986
    8.3k

Zato što ta slova imamo u hrvatskom jeziku. Isti razlog zašto pišemo Kijev, a ne Kyiv i Moscow.
  • ElDorado
    13.2k
    Ovo Kravtsov je nekakav anglikizam Kravcov
  • NoSkillan
    472
    pito sam ovako jer kad sam na sofi trazio kravcov nisam ga mogao nac hahaha pa mi je zapalo za oko, nisam mislio raspravu poticat samo mi je bilo zanimljivo
  • ElDorado
    13.2k
    A gle Rusi imaju taj obicaj da ta svoja prezimena na neki nacin angliziraju kako bi ih tocno debili sa zapada izgovarali. Inace kad bi pisalo Kravcov bi ga iygovarali Kravkov valjda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.