• Mr Anderson
    21.4k
    Jeli zna netko, to jest jeli ima iskustva, prolazi li na kentaurima da napravim screenshot svoje godišnje u aplikaciji i pošaljem nekom u poruci da ide sutra na tekmu?
  • plavidecko
    1
    frendu sam slao, radilo mu je, ali je malo duze trebalo skeneru da uhvati
  • Mr Anderson
    21.4k
    Neće sigurno biti gužve sutra da prepuštam mjesto.
  • rob ljubavi
    1k
    Poprilično poražavajuće brojke za Viking - s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje, a i uvijek se znalo čim se vidi da su redovi automatski i potražnja skače
  • NitkoBitan
    38.1k
    Poprilično poražavajuće brojke za Vikingrob ljubavi

Ma dobro, jos nije pocela slobodna prodaja a i prognoza malo visi. Po svim parametrima bi trebali prebacit posjetu na Thunu.
  • crophantom
    6.5k
    Mene više Rudeš brine, moglo bi sutra baš pusto biti na Maksimiru
  • jedan u nizu
    18.9k
    s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje,rob ljubavi

Opce je poznato da smo imali uvijek rasprodane stadione prije nego sto smo presli na online kupovinu
  • Papastrumf
    23.9k
    Poprilično poražavajuće brojke za Viking - s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje, a i uvijek se znalo čim se vidi da su redovi automatski i potražnja skačerob ljubavi

Opa. Evo jos novih opravdanja.
  • Crusades
    25.3k
    Sram bilo klub šta ne dopušta ljudima da stoje u redu na +30 nego ljude sili da kupe kartu sa 4 klika.
  • recikaj86
    764
    Zapad ide sasvim oke, jbg sjever malo slabije po mojoj procjeni
  • Hnlovac
    7.5k
    za Slaven je od pon do četvrtka u ovaj sat prodano 2250 karata

Za Rudeš smo na 2350

Bit ce slična posjeta, ali i dalje loše
  • Jimmy Đomlija
    11
    Meni su utakmice tipa Slaven, Rudeš, Gorica u VII, VIII i IX mjesecu najdraže za otić pogledat. Dobro vrijeme, (nažalost) bez gužve, ali zato barem u miru možeš pogledat utakmicu omiljenog kluba. Samo dokaz da ljude ne zanima sport, nego napetost, protivnik i visoki ulozi
  • rob ljubavi
    1k

Ma ne, svoje izostanke u zadnjih par godina mogu stavit u jednoznamenkastu brojku i ne opravdavam se, ali ovaj nadmeni pristup i pretpostavke su tu standardne, ali i netočne.

Svjestan sam i da nije do kluba nego posrednika, ali sam baš išao prije Belupa dići onu fizičku godišnju i u 10 minuta stajanja tamo je došlo bar isto toliko ljudi htjelo kupiti karte (em naši, em turisti).

Čovjek koji tamo radi im je objašnjavao da toga nema već 7 mjeseci, ali jednostavno taj neki štimung oko redova na Ticketu je uvijek bio na neki način ''marketing'' i eto, u ovakvim situacijama bi definitivno spasilo stvar.

Kolega gore me ispravio da još nije krenula slobodna prodaja, za to se posipam pepelom.
  • deda
    47.5k
    Brojke prodane na karatani postale su toliko poražavajuće i potpuno je nerentabilno postalo unajmljivati studente za taj posao. To vam je činjenica. Jasno da se uvijek nađe tih 200-300 koji bi kupili na karatani ulaznicu pred tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.