• Dendle71
    525
    Zar ni jedna inozemna tvrtka ne dolazi u obzir? Ima ih dosta i to onih s jako puno iskustva. Moguce je naravno da postoji problem u cijeni usluge ili nekom zakonu kad se radi o inozemnoj firmi.
  • Ludovic IX
    12.4k
    barem 1000 dosad a vjerujem i više. I žao mi da dinamo ne napiše ništa o tome sto sw događaja. Od dekoda ni ne očekujem nista
  • skener
    9.1k
    Prije 30-ak min sam gledao i po ZK u zadnjih cca sat vremena bilo je kupljeno 127 ulaznica od čega se u prodaju opet vratilo 49 ulaznica.

Znači na nivo 60 minuta, kartu je pokušalo kupiti tek nešto više od stotinjak ljudi i gotovo 40 % nije prošlo.

Iskreno mene to čak i više "smeta" od toga da dođe do problema u prvim minutama prodaje kada vi pokušaju u isto vrijeme kupiti ulaznicu.

Vrlo slična situacija je i s ulaznicama za Rudeš
  • rob ljubavi
    1k
    I zato fizičke prodaje uvijek mora biti. Jebeš taj trošak za ljude koji će to odradit, nitko neće to ni osjetiti
  • Jimmy Đomlija
    5
    Prije par godina kupnja godišnjih ulaznica je bila taman u vrijeme kad sam bio izvan ZG. Odustao sam od kupnje jer je preko dekoda svaka tzv. naknada za obradu iznosila 10% od ukupnog iznosa transakcije. Znači ako si godišnju htio kupiti online, morao si platiti još 30ak eura naknade za obradu.
    Tad sam načuo (ne znam koliko je istine u tome) da je navodno još bivša uprava potpisala neki suludi ugovor s dekodom iz kojeg se bilo teško iščupati. Ako ništa, bar se s vremenom smanjila ta naknada.

Jučer uspio kupiti kartu nakon što sam cca 1h visio na stranici, nekoliko puta mi nije htjelo prihvatiti ni broj članske. Protiv Zalgirisa, karte su mi bile naplaćene 3 puta, a tek iz četvrtog pokušaja sam stvarno uspio i kupitit karte. Pošto idem na 70ak% tekmi, jbg uvijek ću istrpit da dođem do karata, ali potpuno mi je jasno da nekog ova situacija potpuno odvrati od kupnje.

Dekod je katastrofa. Mislim da bi, ako postoje mogućnosti, trebalo angažirati nekoga da se napravi jedinstvena platforma/aplikacija ili unaprijedi postojeća preko koje će se obavljati apsolutno sve (članstvo, bodovi, ulaznice). Jer ni Dinamo aplikacija nije dovoljno dobro integrirana s ulaznicama.
  • Hnlovac
    7.5k
    U petak savršeno vrijeme, ima li boljeg nego provesti ga na tekmi protiv Rudeša?
  • Probirštift
    1.5k
    Kako bi Jaran rekao svi na Judeš
  • NKDZ86
    9.1k
    čak sam ga i vidio da je bio na nekoj tekmi nedavno, kod dabe poslije tekme cugica lagano
  • fakin
    5.7k
    Cesce je on na poljudu, nego maksimiru
  • Paulie
    2k
    ko da on zna ko igra, bitno da je gembać u ruci
  • Big Daddy
    1.8k
    Da, ali tad nije zanimljiv story na instaću sa nekog tamo Rudeša…
  • Big Daddy
    1.8k
    „ Kako bi Jaran rekao svi na Judeš“
    … budeš, budeš… :grin:
  • Gringo
    1.1k
    Može mala pomoć..

Kupio sam kartu, usluga mi se uredno naplatila.

Nisam dobio mail za preuzimanje karte, karta nije dostupna za preuzimanje na stranici, a to sjedalo i dalje stoji da je dostupno za prodaju...

Na koji kontakt šaljete upit u ovakvim situacijama..

Tnx
  • Jimmy Đomlija
    5

isto mi se dogodilo za tekmu sa Zalgirisom. Slao sam na mail
    Brzo su riješili i vratili mi pare. U međuvremenu možeš probat kupit opet kartu na svoje ime. Sustav ne dozvoljava da se kupe dvije karte na isto ime pa ćeš po tome znat je li izdana karta na tvoje ime
  • Gringo
    1.1k
    super hvala ti !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.