• Droljo
    30.9k

IC je dero kraće.
  • Ludovic IX
    12.4k
    nema IC-a odnosno vlaka koji ne staje od kt do zg i obrnuto više od 20+ godina
  • vjeko1701
    28k
    Jer svi Hrvati žive samo kako bi posluživali strance. Nitko nema pravo na odmor i putovanje po ljetu. Zakaj ta arogantna đubrad nisu doma i poslužuju strance nego kmeče po Hrvatskoj.
  • miro
    9.5k
    nema mi ništa ljepše nego prazan Zagreb po ljeti, milina
  • Jaro
    12.4k
    Zasto je grad iza ponoći tako dosadan i s vrlo malo sadržaja?fakin

kad pogledam kaj vele:

Obojica u kasnim dvadesetima, bukirali su pet dana očekujući dobar provod. Četiri dana previše, sada kažu. Povijest i muzeji nisu ih oduševili, visoke cijene pića i hrane iznenadile su ih, a vikend nije popravio dojam usnulog grada u kojem je ponuda noćnog života gotovo nepostojeća. U Tkalčićevoj su poljubili vrata u dva kafića, iz Rooftopa ih je odbio gin-tonic od 16 eura, a kad posljednji Alcatraz odsvira posljednju rundu, vraćaju se u svoj jeftini hostel na spavanje.

cisto razumljivo - ovo je tipicna klijentela koja zadnjih x godina ordinira po Splitu - ocekuju 3rd world jeftini turizam gdje ce se njih drzati i gledati kao kakvo plemstvo jer imaju 100 funti za potrosit navecer.
    Zagreb ljeti ima sasvim pristojan broj dogadjanja - ali sto namjerno sto slucajno ne gadja clubbing publiku.

Ako ista - Zagreb ima stvarno siroku paletu muzeja kojekakvih - ali ovi bi bas jeftino cugali i kasnije rigali, pisali i kenjali po centru - samo nek produze 400 km juznije...
  • Dino
    5.7k
    Mogli su si kupit 5L grasevine i six pack mineralne i sjest ispred ducana s baustelcima. Takvog provoda nema vani
  • OsamŠest
    8k
    nema mi ništa ljepše nego prazan Zagreb po ljeti, milinamiro

Instruktor vožnje sam u jednoj autoškoli. Odjednom su naučili prestrojavat i ovi kaj nisu do sad znali.. :grin:
  • ZGV
    4.1k

a kaj bi molim te trebali dečki u dvadesetima raditi...isto smo i mi radili, nisu nas baš posjeti muziejima previše interesirali.
  • Xpert1992
    913

To je i meni prvo palo napamet, ak hoces jeftino, uzmi cugu i sjedi ispred ducana. Nema kafica do zidica.
  • Jaro
    12.4k
    moj post je u smislu da nam (u Zg) ta klijentela ne treba biti ciljana publika, vidimo na sta lice mjesta gdje pred takve pada na koljena. Mislim da po obali ima fosta lokacija koje su se bazirale iskljucivo na takvu ponudu pa sad zale.
    Ovi ocekuju jeftino cuganje i partijanje kao da su u nekoj trecesvjestskoj destinaciji. Koliko mi je poznato, van ljeta postoji jaca nocna scena (i dalje to nije Lloret ili Ibiza iz 90ih al mislim da to nije nikome ni u interesu (osim vlasnika AirBnbova).
  • Paulie
    2k

smrt za dušu i tijelo
    Panonsko-bijelo.jpg
  • puxigadjurdja
    3.1k

opasnije od kolumbijskog bijelog
bold
italic
underline
strike
code