• Ljubo
    1.6k
    Tržišna vrijednost nije isto sto i broj koji piše na transfermarktu.
  • badjibadara
    10.4k
    njušim neku zvjerku na osmici...crophantom

1786480029897_PXL_210726_155594893.jpg.webp

Kačavenda je vaš bivši igrač, kojeg ste kao trener afirmirali, a sada je jedna od ljepših priča na početku Dinamove sezone. Kako vidite njegovu dosadašnju sezonu?

Kačavendina dosadašnja sezona za mene nije iznenađujuća. Lukas je imao ozljedu križnih ligamenata dok je bio sa mnom u Lokomotivi. Nažalost, prerano je ušao u visok ritam nakon te teške ozljede, tako da je morao dva puta operirati.

Ali već dok sam ga vodio kao ulaznog juniora, predložio sam ga Samiru Toplaku da ga uzme. Sigurno nema boljeg igrača s takvom energijom, željom, trudom i nogometnim razmišljanjem. Toplak ga je nakon toga stavio u momčad, ne znam točno koliko utakmica, i imao je izrazito dobru sezonu u Lokomotivi.
    Imao je nekoliko ponuda za odlazak u inozemstvo, ali jednostavno je želio otići u Dinamo, što je na kraju i ostvario. Bilo je tu malo peha i trebalo mu je nešto duže razdoblje da se vrati. On je i u ovom trenutku mlad igrač i trebalo je imati malo strpljenja s njim. Evo ga sada. Na kraju se ispostavilo da je praktički najjače pojačanje Dinama to što su ga vratili s posudbe i dali mu šansu.

niko ga nije tjerao u turčiju iz dinama!NKDZ86

HN_20260628795350-scaled.jpg
  • crophantom
    6.5k
    Pa i vise je nego ocito da smo preko novinara pustili patku s kotarskim da bi ubrzali osmanlijefakin

ovo mi je najgluplja priča ikad. Ako se ovo ispostavi kao istina bičevati ću se na Trgu Bana Jelačića dok me familija posipa pepelom.
  • vjeko1701
    28k
    Pa i vise je nego ocito da smo preko novinara pustili patku s kotarskim da bi ubrzali osmanlijefakin

Samo tražim neki logički valjan razlog zašto bi njih ubrzalo nešto čemu se nadaju?
  • Paggini
    95.2k
    Pa i vise je nego ocito da smo preko novinara pustili patku s kotarskim da bi ubrzali osmanlije. Kotarski nema nikakve teorije doci kod nas, njegova trzisna vrijednost je 5 mil eurfakin

Ti očigledno razmišljaš jako usko. Nije problem u Transfermarkt vrijednosti, pa čak ni u tih 5 milijuna sto turci traže brijem, mislim da bi se i to spustilo na 4 milijuna, pa bonusi, pa rate, nebitno.

Problem je što Livaković od Dinama traži, po informacijama, ugovor od 5 godina na 1.5 - 2 milijuna eura. To je realna cifra koju on može tražiti, vjerojatno je i spustio zbog Dinama, ali je nama to previše jer u tom slučaju Livaković automatski postaje igrač s najvećim ugovorom u svlačionici, i to duplo. Mi to kao klub ne možemo priuštiti i prekršili bi politiku koju zagovaramo i koja nam je održiva na duže staze. Ali ćeš ti sada reći - pa to je Livi, ko ga jebe, moš za njega prekršit!

E tu onda dolazimo do drugog dijela problema. Imaš jednog Belju koji zabije 40 golova, podijeli 10 asista na 800k. Imaš jednog Stojkovića koji je maestro cijele ekipe i ono što je Modrić u repki, on je Dinamu. On ima 500k ak se ne varam s tim da mu dolazi i novi ugovor uskoro. Misliš da će oni biti sretni s tim? Misliš da ostala buduća pojačanja neće tražiti 1.5m jer eto Livi ima toliko?

Kotarski ima 750k u Kopenhagenu, to je za nas itekako prihvatljivo, a očito i njemu. Liviju 800k nije prihvatljivo i to je ok, jbg, to ne znači da ne voli Dinamo jer siguran sam da ga voli svim srcem, ali isto tako on treba razmišljati i o sebi i obitelji i tu je kraj priče.
  • crophantom
    6.5k
    uvjereni su da će Livi prekinuti karijeru ako ne ode u Dinamo, pa im je bolje da nam ga daju za milju eura i malo baklave nego da im propadne.
  • jp23
    4.5k
    Iako sam vokalan anonimus za nezadovoljstvo Kotarskim, nakon prospavane noći, postaje mi malo lakše prihvatiti da se dovodi Kotarski. I dalje je teško prihvatiti da ništa od trećeg nastavka serijala Livaković u Dinamu, punog naziva Livaković u Dinamu: Povratak Kralja.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Dobro hoće netko objasniti koji je problem nekima s Kotarskim sad?! Čovjek je valjda jedini hrvatski golman koji godinama redovito igra ozbiljan europski prvoligaški nogomet, a neki odjednom zazivaju nekakvog Labrovića?! Po čemu je on bolji od Nevistića?! Ne postoji pravilo da igrači koje Dinamo dovodi prije moraju odraditi sezonu u Rijeci...

I sve ako Kotarski i je imao malo slabiju sezonu - kakve su točno onda sezone imali razni Labrovići?!

U stvari, po tom kriteriju, kakvu je sezonu vani imao Livaković? Nije mogao do minuta u klubu kojeg je Dinamo rutinski pobjedio u Europi, pa je grijao klupu u klubu koji je ispadao is španjolske lige, prije nego je kroz Dinamo dobio priliku vratiti se u formu za SP, da mu ne bi Kotarski uzeo startnu poziciju u repki.

I nakon svega bi Dinamo trebao njega moljakati i davati milijune i Fenerbahčeu i njemu da se vrati? Nitko ga nije tjerao da ode, a da se stvarno jako želi vratiti u Dinamo i samo Dinamo onda bi to natjeralo i Fenerbahče da spusti svoje zahtjeve na razumniju cifru...

Puna podrška upravi da se drži zadanih financijskih okvira. Dugoročna stabilnost kluba je važnija od udovoljavanja hirova dijela navijača.
  • Chempers
    1.4k
    ali neće jer nam je preskup - eto ima 3 milijuna u Feneru, mislite da će pristati na 700-800k jer toliko voli Dinamo? Neće pristati i to je to, a Fener je zapeo za 5 milja i moš se jebatPaggini

Možeš spinati koliko hoćeš al ovo je naš fail u svakom pogledu. To da nam je preskup je laž, i Belju smo platili 5 mil, očito ga ne želimo dovoljno da bi ponudili dovoljnu odštetu i plaću što je po meni greška jer bi s njim dobili bar nekoliko godina u kojem bi on to isplatio i financijski i rezultatski. Još uz to smo potratili cijelo ljeto gdje niti smo doveli ikakva pojačanja i još smo na Ivanu Nevistiću na golu u playoffu LP. Veliki palac dolje
  • fakin
    5.7k
    pa zbog toga jer Dinamo javno pokazuje da im Livi nije jedina opcija i da ce uskoro ici po Kotarskog ako ne padne dogovor s njima. Do sad smo izgledali ocajno jer je bio dojam da nam je Livi jedina opcija zato nam i jesu svako malo turci dizali cijenu za njega. Trenutno su vece sanse da cemo dovesti Livija, nego Kotarskog. Ako ne uspijemo Livija dovesti onda cemo nekog treceg, ali Kotarski je preskup za nas
  • vjeko1701
    28k
    Ali Turci žele da odustanemo. Svaki njihov potez je igrao na to da mi odustanemo.

Kotarski na posudbu nije preskup. Niti pokrivanje plaće niti neka naknada za posudbu.
  • ElDorado
    13.2k
    Hahaha ovo je rasprava na razini osmoljetke. Dajte jos jednom procitajte kaj vam je @Paggini napisao
  • Ljubo
    1.6k
    Ja ne mogu, uzimam godišnji od ove teme…
  • Davieboy86
    1.4k
    Slažem se kolega. Egzaktno objašnjeno. Ali mislim da je mnogima glava “napunjena” raznoraznim navodnim informacijama da Livi zeli - samo Dinamo. Naravno, on to nikada nije javno izjavio niti bi to bilo ozbiljno ali razumijem isto ljude ako zive u takvoj “laznoj” nadi jer kada Olivari i slicni pisu vec mjesecima o njegovoj navodnoj želji u povratak, te kada čovjek odradi kod nas jednu posudbu onda ispada da je došao u Dinamo tih nekoliko mjeseci samo da oživi karijeru prije SP i ništa više od toga - što ne kažem da je pogrešno ali ponavljam , shvaćam onda ljude što tako razmišljaju. Po meni ništa takodjer pogresno. U svakom slucaju, bio skup, ne bio, imao zelju , nemao, imaju druge ponude u Feneru ili nemaju to ne smije biti nas problem jer njima se ocito nimalo ne zuri, sto je isto
    posteno- dok mi tu privilegiju nemamo. U svakom slucaju vjerujem odlukama kluba sto god na kraju napravili.Svakako cemo siguran sam od Zvone jednom saznati istinu. Jos jedan dodatan razlog da se ne brinemo. Bogu hvala pa imamo takvu upravu. Jasnu i transparentnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.