• Masto
    2.1k
    Jel se moze u aplikaciju dodat ulaznica il kako to ide, kad otvorim u aplikaciji ulaznice stoji da nemam dodatnih ulaznica
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Kakva je panika ovdje vladala danas u podne mislio sam da će otići dvije tribine, na kraju 6 sati nakon početka prodaje otišlo 4.000 karata.

Dvije stvari mogu biti istinite u isto vrijeme:
    - sustav je loš jer i najmanja “navala” ruši sustav i ne dopušta ljudima koji si odmah žele osigurati ulaznicu da tu istu i kupe
    - za Viking će svatko tko želi moći kupiti kartu, čak bih se usudio reći i na sam dan utakmice
  • criticus
    9.1k
    Netko za ovo mora odgovarati!

Edit: oprostite sustav kasni
  • crophantom
    6.5k
    prodano je 2900 kolko kaže ZK.
    I to i je problem. Da je navalilo 30 tisuca ljudi i puklo je jbg, ovak puca na koju tisucicu.

A sad zamisli prvu tekmu na Kranjči, pa to ce biti teški cirkus kad se karte puste u prodaju i onda ce biti veći problem. Zato se ovo sad treba rješavati.

Edit: a ovo za Viking si u pravu, bit ce karata i zadnji dan kao sto je 99 posto slučajeva.
  • ImotskiNKDZG
    249
    Planiram po prvi puta vodit kćerku od 5 godina na sjever dolje protiv Vikinga u utorak,jeli potrebno da kupujem kartu njoj? Ili prolazi sa mnom?
  • Thor
    3.6k
    Nije da ce se nekaj dogodit,dapace :love: al mozda bolje da curku od 5 godina ipak na zapad prvi put dopelas i ponesi jos slusalice jer ima svakakvih vulgarnisti :snicker:
  • miro
    9.5k
    ako odete na Sjever dolje, smjestite se na onom dijelu prema Istoku, tamo zna bit dosta roditelja s klincima
  • Frka Strka
    48
    Dok sam lupao refreash na browseru kad sam čekao da se pojavi utakmica u prodaji vidio sam da broj članova varira od loada stranice do loada stranice. Najviša razlika je bila 3 člana i ovo govori dvije stvari: postoje bar tri servera, a backend na svakom cacheira svoj podatak (ne koristi se centralizirani cache niti se ne ide do baze, ali eto za nebitan podatak ne opterećuje se sustav).
    Kako web (zapravo backend) postane neresponzivan na nešto većem korištenju vjerujem da se ne koristi ikakav skalabilni sustav koji bi se vrtio u 'oblaku' i mogao se prilagoditi vršnim brojevima zahtjeva.
    Problem konkurentnih (skoro istovremenih) rezervacija istih mjesta na najgluplji način može biti riješeno tako da se odabir istog trena bilježi u bazu, a dohvat prikaza nije cacheiran nego ide do baze. Kolizije na plaćanju bi postale iznimno malo vjerojatne. Već u trenu odabira bi trebalo korisniku javiti kako su ta mjesta rezervirana i prikazati svježe stanje tribine. Ako sustav to već tako i radi, onda je nužan rewrite aplikacije na optimalniji način ili korištenjem resursa koji omogućuju dovoljnu konkurentnost.
    Ovo je samo 'glupava zakrpa' rješenje koje može biti izvedeno u bilo čemu nad bilo kojom aplikacijom bez ogromnih ulaganja.
    Pošto ima dosta upisa kako ekipa bira ista mjesta (najviše frustracije je bilo za kupnju godišnjih) osobno pogledam što se nudi i pomislim koje mjesto bi zadnje želio i to odaberem...
    E to je baš loše.
    Gore od tog je samo ne poduzet minimalno da se riješi maksimalni problem, ali uredno se naplaćuje provizija kakvu bi banka sanjala.
  • Big Daddy
    1.8k
    Odvedi ju na zapad. Vjeruj mi.
  • Zg Mališan
    4

Doduše, bas tamo je na zadnjem “derbiju” protiv Hajduka bio arsenal topovskih pa su starci s klincima morali bježati, ali da, ako se bas ne želi na zapad, to je dio tribine koje bi trebalo ostaviti malo zraka da se klinac može smjestiti..
  • tigric
    1.3k
    Jos 650 sjevera dolje ostalo za Viking, bas sam mislio da ce barem sjever otic danas
  • Liks90
    5.2k
    Cisto info da ljudi koji trebaju, znaju…nemoze se opće kliknut da se udje u ulaznice za viking, nešto je zastekalo, zato i nema trenutno još nijedne prodane ulaznice danas…
  • NORTE
    26.5k
    Čitajući ovo izgleda mi kao čisti amaterizam zato jer nije prvi put.

Tjedan dana se već zna tko nam je protivnik i da sigurno prolazimo, a onda se prodaja naprasno odgađa jer se u zadnji tren mijenja dizajn online ulaznica i izgleda da opet postoje problemi s pristupom stranici i kupnjom ulaznica za playoff lp par dana prije tekme.

Ponavljam, nisam ni pristupao portalu, ali ovo je nevjerojatno.

Sramota da si dinamo ovo dopušta.
  • Niko1986
    8.3k

Mislim da je dosta ljudi privremeno odustala od kupnje jer im je nekoliko puta zaštekalo.
  • rioda
    17.8k
    Po zoni karata, od ponoći do sad nije prodana nijedna ulaznica. Iako to ne odgovara datumima iz obavijesti, mislim da je prodaja blokirana trenutno do 11 sati. To mi ni na prvo čitanje obavijesti nije imalo smisla da je prvokup do ponoći, a onda slobodna prodaja kreće drugi dan tek od 11 sati.

Prodaja ulaznica za članove kluba započinje u srijedu, 12. kolovoza u 11 sati i trajat će do četvrtka, 13. kolovoza do 23.59 sati.

Slobodna prodaja trajat će od petka, 14. kolovoza u 11 sati do utorka, 18. kolovoza do 21.45 sati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.