• rioda
    17.8k

U Americi sam isto vidio na nekim mjestima samo jedan wc koji je ujedno i za muškarce i žene i invalide i sve ostale :sweat: Čak i u jednom restoranu kojem su Hrvati vlasnici
  • duksy
    738
    Kad sam bio u Berlinu na EURO 2024, došli smo u neku birtiju na rijeci koja je imala jedan kontejner kao WC i odmah s lijeve strane ulaza gdje su vrata si imao pisoare, a s desne strane su bile wc kabine.
    Lijevo je bilo za muške, a desno za žene, dva u jedan, ili u ovom slučaju tri u jedan.
    Najbolje od svega je kad pišaš žene hodaju čitavo vrijeme pored tebe :rofl:
  • duksy
    738
    U Americi gdje god smo točili sad auto je pumpa imala samo jedan WC za sve.
  • SAS1987
    20.5k
    Na zapadu gender neutralni wcji a u Varaždinu ekipa iz istoka pišala po bageru :lol:
  • Hnlovac
    7.5k
    na staroj Kranjči se pišalo po autima pod zapada
  • austrijanac
    12.9k
    Mi imamo veliki ured u Ljubljani (cca 400 zaposlenih, uredi) gdje su samo ti retardirani “inkluzivni” wc.

Ne znam jel neugodnije muskima ili zenskima.

U jednom trenu i musko i zensko izadu iz zatvorenog prostora, ona zna da je on srao, on nema pojma kaj je ona i onda zbunjeno perete ruke u isto vrijeme.

Ili ona izlazi a ti na pisoaru je gledas s kitom u ruci.

Jedna od najglupljih stvari na svijetu.
  • Droljo
    30.9k
    Teški problemi...
  • SAS1987
    20.5k
    Ili ona izlazi a ti na pisoaru je gledas s kitom u ruci.austrijanac

Bojim se da i kod nas stiže vrijeme kad ce ona biti na pisoaru s kitom u ruci :lol:
  • NKDZ86
    9.2k
    morat ćemo na školjke bježat, teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
  • fakin
    5.7k
    Jbga ako zelite moderan stadion iz 2031. godine s time idu i ovakve moderne stvari
  • jakov1
    1.7k
    Ne kuzim koji je tocno problem s mijesanim WC-ima? Ko god je bio na hodocascu u Bistrici je dozivio da jato zena nahrupi u muski WC jer je njihov red dva kilometra pa nikom ne smeta.

Meni je veci problem da dijelim WC s odvratnom bagrom nego sa zenama, a vjerujem da je i obrnuto.
  • Dino
    5.7k
    Na filozofskom su isto takvi WC-i. Jednom sam se igrom slucaja nasao tamo (nadam se ne vise :lol: ). Trebam otic na WC i stojim ispred dvaju vrata, pokusavam skuzit koji je koji, nac neki znak. Vidim ono lik izlazi iz jednog, zenska iz drugog, ja reko ajde dobro, onda je valjda muski ovaj iz kojeg izlazi lik. Izlazim ja iz kabine (jer pisoara nema) i na kraju perem ruke s jos dve zenske. Poprilicno neugodno iskustvo.

A kaj se tice stadiona, ne znam kak je na ostalim tribinama, ali na sjeveru su i muski i zenski WC-i rodno neutralni :lol:
  • dd29
    997
    u kojoj god firmi sam radio (uredski posao) bio je jedan wc za sve
  • Zoran
    713
    Na sjeveru i ženski wc koristiju muški. Posebno zato jer je na muškom wc-u uvijek poplava, a neda mi se gaziti po vodi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet