• Makedonion
    226
    fala puno. Procitat cu svih 120 stranica. Dosad sam samo citao o natjecaju na sluzbenim stranicama Grada.
  • SAS1987
    20.5k
    Procitat cu svih 120 stranicaMakedonion

Citaj pazljivo, bit će na testu :lol:

Ocito postoje neki signali da ce se pitanje toga rijesit do trenutka kad stadion bude licenciran.NitkoBitan

Kao zanimljivost, i 1999 je sjever bio pretvoren u stajanje pa su ipak vratili sjedala :lol:
  • Filip B
    473
    jedan od par circlejerkova na ovom forumu.

Drugi je “joj e kaj dramite” na bilo kakvu raspravu duzu od tri posta
  • Hnlovac
    7.5k
    AI renderi napravili su na ovim prostorima nepopravljivu stetu
  • Paulie
    2k
    uz bezalkoholnu pivu najidiotskiji izum čovječanstva
  • pjetlić
    455
    Sad sam i ja isao citati:

"U skladu sa suvremenim standardima inkluzivnosti, projekt mora uključiti i rodno neutralne sadržaje te uzeti u obzir različite rodne identitete kako bi se osiguralo ugodno okruženje za sve posjetitelje."

:grin:
  • vjeko1701
    27.9k
    Ne želim pokretati tu raspravu ali bi zbilja volio da mi netko točno definira kaj je rodno neutralni sadržaj. Kaj je uopće muški i ženski sadržaj kad smo kod toga. Pa nije da se na stadionu prodaju kondomi i tamponi.
  • duksy
    712
    Biti će posaban WC za za one koji se deklariraju sa "Ono".
    Ja ću se isto tako deklarirati jer će tamo biti najmanja gužva za pišanje.
  • NKDZ86
    9.1k
    ak ne zna kaj je, nit muško ni žensko, di će pišat, u pisoar ili školjku?
    a kad to odabere znat će kaj je ...
  • pešća
    1.8k
    U Italiji i Francuskoj neki restorani i kafići imaju jedan WC za sve uključujući i djecu i invalide, nerealno. Jeza me prošla a njima to normalno. U Francuskoj se jedna ženska čudila kaj nisam išao u prazan ženski WC jer je muški bio zauzet, kao stala ona iza mene u red :rofl:
  • pjetlić
    455

To i wc za invalide, ziherica
  • Hnlovac
    7.5k
    bit će cucavac
  • NitkoBitan
    38.1k
    Ja ću se isto tako deklarirati jer će tamo biti najmanja gužva za pišanje.duksy

Ovisi na kojoj si tribini, na sjeveru bi to vrlo brzo moglo bit demolirano :sweat:
  • KtcGoat
    7.1k
    U skladu sa suvremenim standardima inkluzivnosti, projekt mora uključiti i rodno neutralne sadržaje te uzeti u obzir različite rodne identitete kako bi se osiguralo ugodno okruženje za sve posjetitelje."pjetlić

Ahahhaahaha fkt svugdje guraju ta sranja, strasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube