• criticus
    9.1k
    Ovo su smiješne cijene za playoff lige prvaka
  • BBBaranja
    5k

Nitko da pohvali sada ljude, da je ulaznica skuplja bilo bi pljuvačine na sve strane..
  • Paggini
    95.3k
    Ovo su smiješne cijene za playoff lige prvakacriticus

Cijene su skupe s obzirom da će biti kiša
  • criticus
    9.1k
    Nitko da pohvali sada ljude, da je ulaznica skuplja bilo bi pljuvačine na sve strane..BBBaranja

Iskreno meni nije za pohvalu :lol:. Nazovite me snobom ali mislim da su za zapad gore dole morale bit bar po 10 eur skuplje
  • BBBaranja
    5k

I da se mene pita stavio bi skuplje karte ali ljudi u klubu znaju šta rade i vjerojatno hoće imati pun stadion za prolazak u elitu :smile:
  • pešća
    1.8k
    Ovo je prilika seratorima sa društvenih mreža da se pokažu na stadionu. Treneru treba ovo, Bobane treba ono. Eto sad treba napunit stadion do kraja.
  • Hnlovac
    7.5k
    bit će pivica, birc i psovanje Bobana kad vide tko je na beku

Kakav odlazak na stadion tetaka i seratora, ajmo bit realni
  • Liks90
    5.2k
    Rudeš na 601 prodanih dns
  • MAGDA7
    27
    Od kada će se moći kupiti online ulaznice za utakmicu?
  • Liks90
    5.2k
    Dajte ljudi pratite jebeno objave na internetu od kluba i ljudi općenito…od sutra u 11h će se moć kupit.
  • Hnlovac
    7.5k
    Dosta dobar tempo za Rudeš. Ne bih coprao ali nr vidim razloga zašto sutra ne bi isto bilo po 600,700 i na kraju 7500 brojka
  • Fan
    2.6k
    Iskreno meni nije za pohvalu :lol:. Nazovite me snobom ali mislim da su za zapad gore dole morale bit bar po 10 eur skupljecriticus

Mislim da je klubu još uvijek u fokusu pokušati što više napuniti stadion nego povećavati cijene ulaznica.
    Kad će potražnja nadići dostupnost, e onda se mogu dizat cijene.
  • tigric
    1.3k
    Nema kiše za utorak na prognozama, prihvatljive cijene, najveći ulog - nadam se navali odmah sada u 11 kada krene
  • criticus
    9.1k
    Možemo li danas već preko 3000 prodanih? Naravno da možemo.
  • NKDZ86
    9.1k
    Možemo li danas već preko 3000 prodanih?criticus

nikad prodani, dinamu odani!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.