• Antonio bbb
    313
    Za petak, 14. kolovoza 2026. u 20 sati, zakazana je utakmica 3. kola SuperSport HNL-a između Dinamo Zagreba i Rudeša na stadionu Maksimir.

Dinamo je ove sezone odigrao samo 1 utakmicu u SuperSport HNL-u. Tu utakmicu je odigrao protiv Slaven Belupa kojeg je pobjedio na Maksimiru rezultatom 2:0. Na 4. je mjestu tablice s utakmicom zaostatka.

Rudeš je na 10. (zadnjem) mjestu tablice te je svojom igrom u 2 kola pokazao kako će se najvjerojatnije boriti za ostanak. Prvu utakmicu na Rujevici protiv Rijeke izgubio je 2:1. Drugu, domaću utakmicu na stadionu u Velikoj Gorici izgubio je protiv Osijeka gdje je primio čak 6 golova, a zabio samo 1 gol.

Posljednjih 5 utakmica je Dinamo odigrao jednom neriješeno te je 4 puta pobjedio (od toga je jedna pobjeda, ona protiv Thuna, bila nakon regularnog vremena).

Za razliku od Dinamove dobre forme, Rudeš u posljednih 5 utakmica nije pobjedio nijednom – odigrao je neriješeno dvaput te izgubio je triput.

Dinamo ima u 12 utakmica HNL-a protiv Rudeša 8 pobjeda, 3 neriješena ishoda i 1 poraz. Dinamo u tim utakmicama ukupno ima 31, a Rudeš 11 pogadaka. U zadnjih 5 međusobnih dvoboja Dinamo je pobjedio 4 puta i jednom odigrao neriješeno.

Dinamo je, naravno, favorit, a to će najvjerojatnije i dokazati na terenu. Sve osim pobjede bilo bi iznenađenje.

Koeficijenti za utakmicu su:
    Dinamo 1.10 - 9.0 - 20.0 Rudeš.

IMG-2862.jpg
    1. Koji rezultat prognozirate? (126 votes)
        Pobjedu Dinama
        96%
        Neriješen rezultat
          1%
        Pobjedu Rudeša
          3%
    2. Planirate li ići na utakmicu? (126 votes)
        Da
        63%
        Ne
        37%
  • Georginho
    733
    Očekujem laganih 4:0

Neva, Galešić, Dominguez, Radeljić, Goda, Šunta, Zajc, Kačavenda, Oršić, Lisica, Prevljak
  • Plava balada
    319
    Dobra prilika za Nevu da dobije malo osjećaj, iako ga vjerojatno očekuje utakmica s malo posla. Nadam se da će biti dosta rotacija s obzirom na raspored kao i protivnika, pa čak i da ti skoro cijela druga ekipa igra opet zvuči dosta moćno: Neva-Tabinas-Galešić-Radeljić-Goda-Kačavenda-Zajc-Vidović-Topić-Prevljak-Hoxha, a možda i neki drugi upišu svoje prve minute ovu tekmu.
  • Antonio bbb
    313
    Mislim da će ovo biti stvarno lagana pobjeda s puno golova u mreži Rudeša, ali smatram da bi bilo bolje za uigravanje Nevistića da se igra protiv neke malo jače ekipe – pitanje je hoće li Rudeš uopće uputiti udarac u okvir gola.

Ispričavam se, kvota na Rudeš je 20 umjesto 22, tek sad sam shvatio, slučajno sam pogriješio, a više ne mogu editirati.
  • NKDZ86
    9.1k
    jučer sam bio skaut na prijateljskoj tekmi polet - rudeš, dobivamo, odmorit stožerne igrače, juniore u igru.
  • Chempers
    1.4k
    jučer sam bio skaut na prijateljskoj tekmi polet - rudeš, dobivamoNKDZ86

Sad sam malo mirniji, ja ih skautirao prve dvije tekme u Hnlu i opaki bili.
  • fakin
    5.7k
    Misic ne smije ni na klupi biti. Totalno nebitna utakmica, i da izgubimo za 3 kola cemo nadoknaditi. Sve, ali bas sve treba biti usmjereno prema Vikingu jer ako tu ne dobijemo ostajemo bez 30+ milijuna eura
  • Thor
    3.6k
    Prilika za trening utakmicu za Viking. Bar prvo poluvrijeme.
  • tigric
    1.3k
    U kadru vjerojatno neće biti stojkovica i vinlofa, aduktor i neki manji udarac.
  • Wallace99
    93
    Ovaj Rudeš još gori nego ranije. Šteta kaj Vukovar nije ostao. Mislim da i zamjene zamjena mogu ovo odradit.
  • Pesca90
    290
    Da li mozemo ocekivati da ce Smoki i Dani biti na klupi u ovoj utakmici i eventualno debitirati?
  • fakin
    5.7k
    Poznavajući kovu minimalne su sanse za to
  • NKDZ86
    9.1k
    ak uđe smoki, očekujem da ga zapad pozdravi uz skandiranje:smoki ,smoki! (mislim da će bit zbunjeni radnici plavog kornera) :lol:
  • podravskimodrikibicPMK
    408
    po meni bolje da se oba naša krila pomalo priprema za Viking, iovak nisu standardni (ni na jednoj strani) ajde Lisica je ispred Topića al opet samo nam fali da još neko u ovom trenu uđe u popis potencijalno startnog krila ili zamjene
    U ovom trenutku samo kontraproduktivno, ova tekma mora služiti ko priprema za Viking (dal kroz odmor nekih, dal kroz uigravanje drugih) a ne debitante i sl

Zaključno-bit će vremena
  • IvanS
    549
    Vidim da nitko ne spominje Vidovića u sastavu za Rudeš...
    90 min treba dobiti.

Zanima me i Prevljak kako će izgledati...

A Dani s Nsoki? Huh... Ima li ikakve šanse da zaigraju barem 10ak min?
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Nevistic pod mus na golu a i Misica bi bilo dobro odmorit. Ostalo se vise manje moze diskutirat. Makar s obzirom na protivnika mislim da su rotacije prikladnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.