• tigric
    1.3k
    Na vratima će biti Ivan Filipović, obrana bi trebala biti ona standardna, Valinčić, Dominguez, McKenna i Perez-Vinlof. Do promjene bi moglo doći u veznoj liniji. Naime, sjajni Slovenac Miha Zajc do sada je zaradio dva žuta kartona u Europi, pa je dosta logično i pametno da ga se izostavi s utakmice u Kaunasu. Tako bi se uz Josipa Mišića i Luku Stojkovića u veznom redu u udarnom sastavi mogao pojaviti - Lukas Kačevenda.

Kad se radi o napadačkoj trojci, na desnom krilu trebao bi zaigrati čovjek koji je također u naletu, Mateo Lisica, u samom vrhu napada naravno Dion Drena Beljo, a na lijevom krilu od prve minute očekuje se Mislav Oršić. (Sn, Olivari)
  • Crni86
    23.5k
    Bekovi su pokazali da su na razini, vezni red takoder, bolje je tu konstanta kao i stoperi.

Bilo bi odlicno danas dobit dominantan nastup nasih krila (lisice i orsica). Da lome svoje cuvare i da budu najveci problem zalgirisu. To je posljednji dio slagalice koji nam fali za PO
  • NoSkillan
    462
    trebaju danas igrat najbolji, po potrebi se moze odmarat protiv rudesa, viking izmedu dvomeca s dinamom nema nijednu utakmicu
  • DinamoDoKraja
    100
    Isti sastav kao prvu utakmicu ide. Odmarat će igrače u petak protiv Rudeša.
  • Masto
    2.1k
    Nemaju se od čega odmorit
    Jedino bi kod mišića odmor prošo
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Mislim da je danas idealna prilika, ukoliko do 60. Minute bude sve po planu da se zadnjih pola sata da Šunti, Zebicu ili kome god da skupljaju europsko iskustvo. Slažem se da treba startati prva momčad, eventualno bi odmorio 1-2, ako mu prijete kartoni ili ove s najvećom minutažom. S druge strane bi u drugom poluvremenu dao priliku mladima da vide Europu. Za Rudeš već možeš rotirati s pravim rotacijama nešto, ponajviše zbog Vikinga. Na žalost 6-ica je veliki problem, ako nam se Mišić ili Zajc ozlijede, jebali smo jeza.
  • NitkoBitan
    38k
    da se zadnjih pola sata da Šunti, Zebicu ili kome god da skupljaju europsko iskustvovlatkomarkovic

S druge strane bi u drugom poluvremenu dao priliku mladima da vide Europuvlatkomarkovic

Stari nije ovo maturalac neg tekma protiv kluba razine Belupa i Gorice, a vjerojatno sam ih i precijenio.

Mi danas idemo sa najjacim sastavom filantropski po koeficijent, a onda nek se rezerve loptaju protiv Rudesa.
  • tp1997
    3k
    Dakle, protiv kluba od kojeg smo značajno bolji i protiv kojeg smo osigurali prolazak. Ako neće sada mladi skupljati relevantno iskustvo, kada će?

Ne vidim da kolega zagovara da počnemo s drugom momčadi ili s juniorima.

Jedna krajnost je što je bilo u vrijeme krimosa kad su se klinci gurali samo da se prodaju, ali s druge strane ako ćemo čekati da svatko prvo prođe sezonu ili dvije u juniorima, pa sezonu u Dinamu B, pa neku posudbu...onda će Zebić, Šunta, Mikić i ekipa već ladno imati 21-22 godine kad će uopće prismrdjeti prvoj momčadi. Tako se ne odgajaju mladi igrači a niti stvara prodajni potencijal koji nam na žalost i dalje treba.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Svi su imali tjedan dana odmora, dakle nema potrebe za odmaranjem bilo koga danas nego tek protiv Rudes, eventualno Zajc zbog zutih ali mislim da je dovoljno iskusan da ne dobije novi danas.

Zebic i Sunta kao i ostali koji se pokazu u drugoj momcadi ce dobiti priliku kad za to bude vrijeme. Vjerujem da je sve to njima iskomunicirano jer da nije sumnjam da ne bi bio neki clanak kako moraju na posudbu i slicno.

Jedna krajnost je što je bilo u vrijeme krimosa kad su se klinci gurali samo da se prodaju, ali s druge strane ako ćemo čekati da svatko prvo prođe sezonu ili dvije u juniorima, pa sezonu u Dinamu B, pa neku posudbu...tp1997

Sto je tocno lose da prodju juniore i drugu momcad? Nisu svi Yamal, Cubarsi i sta ti ja znam da uskoce u prvu momcad sa 16-17 godina. Ako netko ne zeli cekati, ima klubova pa nek ide igrati tamo gdje mu se garantiraju nastupi u seniorima (slucaj Jakirovic :lol: )
  • tp1997
    3k
    Nisu svi Yamal, Cubarsi i sta ti ja znam da uskoce u prvu momcad sa 16-17 godina.IstinaZaDinamo

Nisu niti to zagovaram, ali jednako tako mi je teško vjerovati da nema niti jedan jedini igrač iz naše škole koji bi prije navršenih 20+ godina mogao biti bar u nekoj široj rotaciji prve ekipe.
  • skener
    9k
    Ako eventualni žuti karton Zajcu znači da ne može igrati iduću utakmicu onda on danas treba biti u civilu na tribini.

Nije mi uopće jasna ideja da bi bio na terenu, a pogotovo da kreće u prvih 11
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Odigrali smo 4 utakmice, kad su to trebali u rotaciji biti recimo Zebic i Sunta? Na gostovanju kod Thuna? U produžecima bitnima za prolaz?

Protiv Slavena je Sunta usao, jako malo ali je očito da je on u krugu prve momčadi jer trenira s njima i putuje na sve utakmice, Zebic nije dobio minute ove sezone, ali ponavljam odigrali smo 4 utakmice tek.
  • tp1997
    3k
    Na gostovanju kod Thuna? U produžecima bitnima za prolaz?IstinaZaDinamo

Naravno da ne.

Ali danas da, i protiv Rudeša da.
  • javolimtebejako
    6k
    on danas treba biti u civilu na tribini.skener

u norveškoj jakni recimo
  • bluemagic
    1.3k
    u norveškoj jakni recimojavolimtebejako

Lijepo je jednom @OsamŠest rekao cija je to marka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.