• DZG90
    178
    Šimun Begović (2007.) novi je igrač Dinama. ️
    Dosadašnji kapetan Osijekovih juniora, 19-godišnji lijevi stoper potpisao je ugovor s Plavima i stavio se na raspolaganje Jerku Leki u B momčadi. Šimun je na probi zadovoljio našu struku, a riječ je o talentiranom, mladom i perspektivnom nogometašu koji će po prvi put zaigrati seniorski nogomet.
    Šimune, dobro nam došao i želimo ti puno sreće i uspjeha u plavom dresu!
  • austrijanac
    12.7k
    Nijedan nastup za mlade repke?
    Nisam ga gledo ali lijevonogi visoki stoper je uvijek dobrodosao!
  • Carmichael
    805

Nije lako upast u reprezentaciju kad su ti na toj poziciji u 2007. godištu konkurencija kapetan Zebić i Ljubo Puljić iz akademije Bayerna.

A također, s vremena na vrijeme treba otvorit utakmice reprezentacija od prije par godina, U17/U19/U21, pa vidjeti koliko tih igrača danas igra ozbiljan nogomet.. a koliko onih koji nisu bili reprezentacija su se probili i igraju na ozbiljnoj razini
  • Paggini
    95k
    Nisam ga gledo ali lijevonogi visoki stoper je uvijek dobrodosao!austrijanac

Nisam ga ni ja gledao skoro pa ništa, ali nadodat ću da je iz vrlo plave obitelji. Puno sreće malom, jako je dobar dečko, znam da je kod njega osobno postojala ogromna volja i želja da dođe u Dinamo i strah da ne prođe selekciju, pa me raduje ova vijest. Sad je sve na njemu i nadam se eto da će biti jako dobro kod njegovog razvoja, bolji klub za razvoj ne postoji!
  • austrijanac
    12.7k

Ma ne mislim nuzno da je repka neko mjerilo, ali cudno mi je da kapetan Osijeka, kluba koji redovno daje mlade igrace za mlade dobne uzraste, ne dobije priliku.

Naravno, nista to ne znaci, samo se pitam kak.

Malom sve najbolje, neka ga u nas!
  • skener
    9k
    DINAMO je potvrdio teške ozljede svojih mladih igrača Patrika Horvata (18) i Ivana Jurčića (18). Obojica su se ozlijedila tijekom Memorijalnog turnira Mladen Ramljak, a pregledi su pokazali da su pretrpjeli rupture prednjeg križnog ligamenta. Čekaju ih operacije i dugotrajan oporavak.

"Nažalost, kod obojice se radi o rupturi prednjeg križnog ligamenta te će s terena morati izbivati dulje vrijeme. Oba igrača očekuju operativni zahvati, nakon čega slijedi proces rehabilitacije i povratka na teren. Dečki, želimo vam uspješne operacije, brz i kvalitetan oporavak te što skoriji povratak onome što najviše volite. Cijeli Dinamo je uz vas!", objavio je Dinamo.
  • Thor
    3.5k
    Uzas :sad: deckima zelim brz oporavak. Mladi su,brzo ce to oni rijesiti! :love:
  • rokikaciga
    16.7k
    Mladi su,brzo ce to oni rijesiti! :love:Thor

Ne ide to bas tak :lol:

Deckima zelim brz oporavak, nadam se da nece bit komplikacija u rehab fazi
  • MateG
    374
    Mladi su, naučit će što bi rekli neki :D
  • Thor
    3.5k
    a cuj...znam da ne ide bas brzo al znas kak se veli u narodu...na mlado je! :wink: budu oni to dobro i brzo oporavili. :starstruck:
  • Ivdzo11
    10.8k
    Vidim da je mali i hrvatski reprezentativac

• rioda
    17.8k

To je Ettov sin
  • Kumerle
    3.3k
    Odličan igrač.
    Tek je pionir i treba još puno proći te biti pošteđen ozljeda, ali ima talenta u njemu za velike stvari po meni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.