• vjeko1701
    27.8k
    Ako Danija izbjegnu daljnje ozlijede, očekujem da pokaže kaj zna tek nakon zimskih priprema. Do onda manje ili veće doziranje i aklimatizacija. Za razliku od klinaca kojima treba čim više seniorskih minuta, mislim da njemu sada više treba kontrolirano davanje minuta da se izbjegnu one manje ozlijede koje često dolaze nakon duže stanke.
  • emilperska
    17.9k

Da. Ima 21 godinu, a nisu ga bas ozljede mazile. 2 do 3 gadne je imao.
  • vjeko1701
    27.8k
    Pa da, upravo to. Bojim se da bi nekim guranjem u puni trenažni proces uz puno minuta, pa makar bila u pitanju B ekipa samo bilo pitanje trenutka kada će zaredati sa manjim ili većim ozlijedama.

Po meni, ova polusezona za njega mora biti jako pametno isplanirana bez ikakvog forsiranja a onda ga tek na zimskim pripremama i proljetnom dijelu sezonu treba vidjeti pod punim opterećenjem.
  • emilperska
    17.9k

Mislim treba bit realan. Da nije imao nijednu od te 3 ozljede, bio bi ili starter ili rotacija Barce i mi ga nikad ne bi doveli.

Opet zbog tog sto je usao u 22. godinu zivota, a igrao je dosad španjolsku 4.ligu, skeptičan sam da je on (odmah) bolji od Lisice i Topića koji su u tom nekom seniorskom HNL nogometu vec 3-4 godine.
  • Mr Anderson
    21.3k
    Svakom realnom je jasno da nam taj Dani (kojeg 99% foruma nikad nije gledalo) ne može biti pojačanje za desno krilo sada. Tek kad bude potpuno spreman, treba se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Jedino dežurni drkači na strane klince misle da će i on i taj Nsoki biti odmah prevaga. Nije ovo litavska liga. Svaki od njih realno ima na svojim pozicijama dva igrača ispred sebe. Nek prvo dokažu da su bolji od njih.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Mali je bio najbolji igrač eura i ispred Yamala…Jesi ti ozbiljan? Jesi vidio komentare navijača Barce kad je objavljen transfer?
  • plavizg
    89
    Dani i Nsoki nisu dosli u Dinamo da bi igrali u B ekipi. Da je tako, nikad ne bi bili u Dinamu.
    Uostalom, igraci B ekipe se ne predstavljaju javnosti od strane kluba na koji su predstavili njih dvojicu.
  • ElDorado
    13.1k
    Pouzdajmo se u Štefa i skauting
  • Laugreano
    5.9k
    Za Danija ocekujem da do polusezone vec bude pojacanje. Nsokia sam pogledao 4 tekme, i iz toga sta sam vidio mislim da nece jos bit pojacanje.
  • dinamonajjaci
    0
    Kaj mislite ili znate, kako Dinamo financijski stoji?
    Ima li novaca za pojačanja općenito?
    Koliko smo spremni platiti Livakovića, i imamo li opće te novce?

Sto nam točno znači novac od eventualno ulaska u LP tipa za iducu sezonu po pitanju budzeta ili pojačanja?

Podržavam Bobana maksimalno u svemu, i mislim da idemo u dobrom smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.