• Liks90
    5.2k
    jer je slobodna prodaja od 11, a do jučer je bilo samo za članove, SD mogu uzet samo članovi pa su trenutno makli iz prodaje dok ne krene slobodna…
  • duksy
    706
    Thompson prodaje ulaznice za koncert u Vukovaru preko, kako sam čitao, njegove platforme za prodaju ulaznica Sportify.

"Zahvalili su svima koji su dosad kupili karte za humanitarni koncert i otkrili kako je ovo prvi put da se ulaznice mogu kupiti i putem sustava Sportify Events, platforme u vlasništvu tima koji vodi menadžment Marka Perkovića Thompsona."

Vidim sad da i Gorica i Rijeka prodaju karte preko te iste platforme.

Do kad mi imamo ugovor s tim dekodom? Možda je ovo povoljnije kad se polako prelazi na taj Sportify.
  • Hnlovac
    7.4k
    Na sportify je prešao i Varaždin ja msm
  • KtcGoat
    7.1k
    Kaj bi onda rekli tetci koji nas optuzuju da smo mozemosi :rofl:

Inace ne znam previse o platformi, vidim da su ulaznice za Vukovar prosle bez nekih vecih problema. Sto je dobar pokazatelj kad se uzme u obzir broj ljudi i to da je nova stranica.
  • Hnlovac
    7.4k
    Rudes na 250 prodanih danas. Protiv Slavena drugi dan prodaje sveukupno 244 komada
  • Nadmocniji
    701
    Mala pomoc ako moze? Besplatna ulaznica za ZD se preuzima iskljucivo u fizickom obliku na karatani ili moze i online?
  • dinamo u srcu
    3k
    ako danas dobijemo, bit ce to lijepa brojka na Rudesu, taman uvertira pred playoff.
  • criticus
    9k

Razlika je da je drugi dan za slaven i dalje bilo za članove, tek treći dan je iša u slobodnu prodaju i bilo je preko 750 ako se dobro sićam.
  • NitkoBitan
    38k
    taman uvertira pred playoff.dinamo u srcu

Ma nista od tog play offa najavljuju neku promjenu vremena :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.