• javolimtebejako
    6k
    Josip Paušić također tovar iako rođen u OgulinupodravskimodrikibicPMK

da, a stari mu dinamovac! jadan covjek
  • ElDorado
    13.1k
    Studio SuperSport HNL+Tribina sve magarad.
  • Dzoni
    7.3k
    A tko nam je kriv kad se ostali Dinamovci i kvazi Dinamovci ne žele miješat. Imamo usporediv broj navijača s Hajdukom i drastično manje i subjektivnih i objektivnih predstavnika na podcast sceni
  • Masto
    2.1k
    ladprdanje im je samo i ostalo
    Svi sve znaju a nista ne znaju
  • criticus
    9k
    Razina kmečanja je dosegla neslućene razine.

Ja ne kuzim zasto je ovo lose. Stadion na HRTu je loš, Studio SuperSport HNL na Maxsportu je ok, ali Tribina je za HNL iznad. Ok neki od njih više ili manje navijaju za hajduk, pa šta? Pa najgori su ovi koji kofol za nikog ne navijaju. Ja mislim kad se uhodaju da će im Šapit donijet puno da ih drži da ne bucaju, dobit će još sadržaja jer već su najavili da će ići u Litvu imat intervju sa Kalnietisom, itd. itd. Kad mi se sluša dinamovski podcast poslušam zonu, kad mi se sluša opušteno birtijski dinamov podcast slušam 8_24, kad mi se sluša prskanje tovara upalim Kvasinu, kad mi se sluša "objektivniji" ili barem pogled iz drugog kuta koji je dovoljno normalan da se može poslušat je Tribina. Plus na Tribini imaš Karla koji je deklarirani Dinamovac i zna ga spustit kad triba (izuzev one jedne epizode koju mu nikad neću zaboravit).

Ako se vama neda slušat to je druga stvar, ali Tribina je najbolji sadržaj za praćenje HNLa.
  • ElDorado
    13.1k
    Problem Dinamovih podcasta je da nema suvisle i temeljite analize igre, igrača, sustava, trenera. Oni iz Iza Pjace, koji su baš ekstremno tovarski podcast, imaju lika koji radi neke ozbiljne analize štagod o njima mislili. Tribina, naravno, isto poglavito s ovim Rosijem. Naši podcasti su na razini spike u kafiću. Ne kužim da nema nekog ozbiljnijeg analitičara, Dinamovca koji bi sudjelovao i o svim ovim stvarima diskutirao na puno višoj razini. Ovako ostajemo na navijačkim dojmovima, malo zajebancije i to je to.
    Ako smijem biti kritičan to se odnosi na naš Zona podcast, očekivao sam nekog pridruženog analitičara.
  • Masto
    2.1k
    profa je analitičar
  • ElDorado
    13.1k
    joj stari, postao je odjednom analitičar prošle godine. Ok sada nešto čak i suvislo izanalizira ali tko će slušati njegov tijek misli tri sata. Valjda se slažeš da je Tribina daleko iznad svega ostalog po razini analize. Očekujem to i od naših, poglavito Zona podcasta.
  • criticus
    9k

Ali je po meni to ok, treba imat svakakvog sadržaja. Nemoraju svi imat ploču. Također, pa šta to taktički novo Dinamo uvede između prvog i petog kola? To da sad svaki put neko to prolazi po meni nema smisla. Jednostavno može zona s vremena na vrijeme probat zovnut ili tog istog Rosija ili Jaska Osmanovića koji je bio u Dinamu s Bjelicom ili nekog trećeg i malo s njima proći. To je dovoljno. Na SP na Tribini me ploča počela živcirat, ok je 5 minuta al brate svaki put po pola sata pa ne pripremam se za usmeni iz buildapa Cape Verdea.
  • ElDorado
    13.1k
    nisam niti mislio da treba sat vremena laprdat ko Miha o jebenom Hajduku, ali imati neki analitički segment u tih sat - sat i pol. Uvijek se može nešto izdvojiti, loše, dobro, svejedno. I ok slažem se da ne treba pretjerivati. Možeš npr analizirati pojedinog igrača kao što je Tribina jučer vrlo zanimljivo o Vrbančiću.
    Ali trenutno mi imamo jedno veliko ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.