• emilperska
    17.9k

Jasno, ali ako se dovučemo do LP preko Vikinga, ova ekipa bez 2-3 klase je u stanju prebrisat lagano onih Jakirovih 9:2 i postavit novi rekord.
  • CastAway1986
    6.1k
    to sam cak nedavno i napisao ,da bi volio da smo doveli za krilnu poziciju neko iskusnije ime ali financije ocito ne dozvoljavaju ..Ono sto me puni optimizmom da transferno ova uprava baš i nije imala flopova za razliku od prosle gdje je gotovo svaki igrač promašen! Opet ulaskom u LP vjerujem da ce sletjeti neka bomba u trenutni roster
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    ova momcad je jaca od one jakirove
  • emilperska
    17.9k

Ne znam.. U kontekstu HNLa ima kako bi rekao Loss solidne sanse ostavit Hajduk na 15-25 bodova redovno.
    U kontekstu Europe i ovih ozbiljnih ekipa, vidjeli smo lani kako smo se s proveli sa Celtom, Betisom i Lilleom. Ako se u postavci nesto ne promjeni i izvuces Bayern, bit ce rubno za 9:2.

Moguce da je dojam i do trenera, jer jos nismo vidjeli od Kove da je sposoban slozit jednu euro tekmu kao Bjelica nekad.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    vidjeli smo lani kako smo se s proveli sa Celtom, Betisom i Lilleom.emilperska

Tri najteze ekipe u nama najgorem trenutku. Da se s bilo kime od njih igralo kad i sa Fenerom ili Maccabiem siguran sam da bi rezultat bio puno bolji. Jednostavno se tako poklopilo.

Dani i Nsoki ce sigurno biti u prvoj ekipi, mislim igraci koji su bili u kadru prvih ekipa PSGa i Barcelone da ti idu na "kaljenje" u drugu momcad, kako da ne. To moze proci sa nekim kao ovaj Taylor i Molchan, kojih ce nadam se biti sto vise u buducnosti.
  • vjeko1701
    27.8k
    Ja sam siguran da će im se dati šansa u prvoj ekipi ali isto tako nema garancija da će se oni pokazati da im je tamo mjesto. Neće svaki igrač biti Dominguez. Kaj će biti s njima ko se ne pokažu dovojno dobrima za prvu ekipu, ne znam. Imaju višegodišnji ugovor i neka se dokazuju.
  • Chempers
    1.4k
    Moguce da je dojam i do trenera, jer jos nismo vidjeli od Kove da je sposoban slozit jednu euro tekmu kao Bjelica nekad.emilperska

Protiv jačih možemo jedino na niski blok i tranziciju, a u tim utakmicama koje si spomenuo smo uspjeli biti bez lopte i ambicija prema naprijed ali zato i skroz propusni iza. Nije ni ovaj kadar slagan za nekakav čvrst nogomet, al Kovacevic je sve suprotno od Bjelice. Samo se nadam za budućnost da u klubu nema onih koji zaista vjeruju u te nebuloze da Dinamo mora uvijek igrati "atraktivno" , 4-3-3 i te spike.
  • hardek
    11.7k
    Poklopilo se da smo igrali u za nas najgorem momentu sezone i za njih najboljem momentu sezone. Ove godine svakako mora bolje, barem vizualno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.