• NekiTamo
    19
    Čak do zime može vratiti formu, te u slučaju da prodamo nekog od stopera vrlo rado ga možemo vratiti.
  • scooniepenn
    7.2k
    Ne shvacam kako je tocno Torrente zamjena za Sergija. Lijeva noga, potpuno razlicite karakteristike. Torrente je alternacija McKenni i Radeljicu, ne Sergiju i Galesicu. Nama dok ne stasa Zebic ove sezone poziciju desnog stopera moze jedino odigrati Galesic, a ni on nije brzinom na razini Sergija. Kako bi izgledala kombinacija desno Radeljic lijevo McKenna ne zelim niti pomisljati. Svaka defanzivna tranzicija bi bila drama plus obojica lijeve noge. I jedan i drugi trebaju igrati lijevo i to je to. Galesic je jedini koji moze dobro odigrati i lijevo, ali za time nema potrebe u ovoj konstelaciji pokrivenosti stoperskih pozicija.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Ne znam zašto ne imati Zebica kao 4. Stopera. Kada bi trebao igrati, ima 19 godina….
  • scooniepenn
    7.2k
    Zato sto je za Zebica bolje da odigra u maksimalnoj minutazi ovu sezonu za Dinamo II. Ocvrsnut ce i potpuno se prilagoditi na seniorski nogomet. U drugoj polusezoni mu svakako dati koju utakmicu i za 1. ekipu i imas za iducu sezonu stopera za 1. ekipu da desno stasa uz Galesica. Zato bi bilo idealno ako je moguce zadrzati jos jednu sezonu ili barem do zime Domingueza. Zebic mi je onda prirodna zamjena u 1. ekipi.
  • crophantom
    6.4k
    Ja sam uvjeren da Zebić može odigrati 60% utakmica u HNLu, ako ne i više. Ima on 19 godina, ali Rudeš, Belupo, Gorica, Istra to može odraditi bez jebem ti, a nije ni da će pasti na dupe od šoka igrajući protiv mocnih špica Osijeka, Lokomotive i Varaždina.
  • Orc123
    16.5k
    nego, jel Nsoki prikljicen 1. Ekipi ili B momcadi?

Mislim ne bi te ni pitao ali kad si slavodobitno okacio Nicotin tekst kolegi da likujes kako si bio u pravu da ide u B ekipu pa pitam jos jednom.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

O čemu ti? Dodavanje treningu prve momčadi, ne znaci ništa…. Osobito kada pola B momčadi se oporavlja od Ramljaka. Treba vidjeti gdje će igrati….
  • rokikaciga
    16.7k
    Zebic, Mikic i par drugih bez problema mogu odradit 1.HNL na razini. Ali onda ti ne igraju igraci koji ce igrat LP. Zato je bolje da igraju 2.HNL i steknu kontinuitet, samopouzdanje i dobiju osjecaj za fizikalnost odraslih igraca a ne juniora.
  • ElDorado
    13.1k
    Od sad svi koji dođu prvo u B ekipu pa da ih vidimo protiv Jaruna
  • Orc123
    16.5k
    Nego di je nama nas Rus? Jel usao u Schengen?
  • ElDorado
    13.1k
    inace jutros bas pisalo o nekoj ruskoj repki gimnaticara di ih desetak nije dobilo vizu za HR tj EU. Ne znam koji su tu kriteriji
  • badjibadara
    10.4k
    inace jutros bas pisalo o nekoj ruskoj repki gimnaticara di ih desetak nije dobilo vizu za HR tj EUElDorado

0aa246b4487aa247-600x338.jpg
  • rokikaciga
    16.7k
    Celtic navodno odustao od Horkasa, okrenuo se prema Nick Popeu. Nadam se da je on jedan od opcija ako Livi ne dode.
  • Droljo
    30.8k
    Torrente objektivno nema mjesta u trenutnom rosteruCastAway1986

Misliš da je lošiji stoper od radeljića?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.