• Roky
    149
    cak i nije problem Rijeka ili Dinamo on ima 25 godina treba ga pustit kocis njegovu karijeru,a svi znamo kakav je Misko za pare...
  • FrodoJePurger
    725
    Možemo mi uvesti i VAR sustave iz PL, ali dokle god su iza tih snimki četnici kao Ivan Matić i slični tu se nažalost ništa neće promjeniti.

Isto tako ništa se neće promjeniti ni u kažnjavanju krivih odluka jer pošteni novinari i suci se boje grupe četnika i njihovog poglavara Ljube Pavasovica Četnika, a svi ostali novinari i suci su navijači četnika/dio četnika ili dio stranke koja je većinski uz cetnike.

Nema ovo veze sa napetosti prvenstva, nema ovo veze sa Dinamom, ovo je sve vezano za Hajdug i pokušavanjem stabilizirati klub koji izgleda kao Svjetski trgovački centar 11.9.

Ali postalo je toliko loše da i uz sve pogurance, kredite i picke materine oni i dalje ne mogu ništa konkretno napraviti, jer su očajni, slabi, loši i zli, a karma postoji i propadati će sve dublje i dublje kao što i zaslužuju.

Zaslužujete najgore, nikad nećete biti ozbiljan klub, nikad nećete biti pošteni ljudi i nikad nećete biti kao Dinamo.
  • NORTE
    26.3k
    Hajdug je u kavezu Poljuda postavio neke nove ograde kod ulaza (sigurno na trošak drzavnog proračuna iz onih 2.5 milijuna eura), moguće sa željom da na taj način da ubace svoje navijače u kavez u slučaju potražnje i kad dođe vrlo malo gostiju.

Međutim, unatoč vrhuncu turističke sezone i tri europske pobjede potražnja za ulaznicama nije ni blizu tolika.
  • javolimtebejako
    6k
    koje guranje misljenja "kontrolora sudenja" i "sudačkog experta"

smatrate da je Istra ostecena protiv hajduka? aa ne,ne, varate se grdo dame i gospodo, poslusajte sto ima za reci ovaj objektivni tovarski zupanijski sudac najpoznatiji po tome sto je pljusnio niz stepenice prilikom sudenja utakmice 3. NL Jug
  • Svi na Sjever
    3.6k
    Drugi penal je čist ali ovo što je Silić dotaknuo Istrinog igrača je premekano za penal.dumitrumitu

Ovo sam i ja na prvu mislio, ali ovdje su okolnosti takve da golmanu lopta ispada iz čistog mira, i da napadac ima prazan gol, što jako mijenja pogled na intezitet kontakta i način ometanja napadaca.
  • marcio amoroso
    52.9k
    Nikada nije problem greška, ali je uvijek problem namjera. Tovari se već par godina namjerno guraju i to postaje sve degutantnije.

Problem je što su uz sve to guranje i dalje nebitni.

Ja im samo želim da u playoffu mikimausa imaju suđenje kao što je Istra imala sinoć. Ništa ni više ni manje.
  • T90d
    3.2k

Ja im u četvrtak želim 4 komada u mreži, tako da ne dođu do PlayOff mikimaus lige. Nego se poubijaju međusobno.
  • emilperska
    17.9k
    Treba zatrpat mailove HNSa i Komisije s pitanjima i situacijama vezanim uz Ivana Matića i njegovo VAR suđenje na štetu ostalih, a u korist Hajduka.

Neki odgovor ce netko morati dati kad tad tko i zašto to dopušta da se radi..
  • austrijanac
    12.7k

prije sam i Breznog stavljao u cc ali vise nije povjerenik za natjecanje

Treba ih maltretirat, nek se pomaknu malo
  • ElDorado
    13.1k
    Brk ih je danas fino posro
  • deda
    47.4k
    Ljudi u Kc ogorčeni organizacijom jučer. Topla pića, spora prodaja ulaznica, kasnilo se po pola sata, ne rade kentauri, zmazane stolice, wc u banani. HNL u najboljem izdanju.
  • NORTE
    26.3k
    Nikada nije problem greška, ali je uvijek problem namjera. Tovari se već par godina namjerno guraju i to postaje sve degutantnije.marcio amoroso

Najtragičnije je možda i to što PR Hajduga radi noćne smjene kako bi sudačke pljačke prikazao dobrim odlukama.
    Taj njihov ekspert je u jednu ruku i medijska sramota onih koji prenose njegovu/njihovu propagandu.

A naš klub godinama šuti na pljačke.

Treba zatrpat mailove HNSa i Komisije s pitanjima i situacijama vezanim uz Ivana Matića i njegovo VAR suđenje na štetu ostalih, a u korist Hajduka.emilperska

Da je situacija na tablici napeta onda bi se pristisak na neku akciju valjao prebaciti i na naš klub.
    Da voda dođe do grla pretpostavljam da bi i grupa prozvala odgovorne lopove.

No u svakom slučaju dobro je vidjeti makar i simbolične prozivke po određenim medijima, dok se mnogi od njih (zg mediji tovarski) prave da se nije dogodilo.
  • vjeko1701
    27.8k
    A naš klub godinama šuti na pljačke.NORTE

A kaj bude se netko iz Dinama javljao na suđenje u utakmici Istra - Hajduk? Kaj dobrog to može donijeti?

Bilo je zadnjih godina nekih situacija za reakciju, al ova to nije. Vidjet ćemo kaj budućnost donosi, al ja ne vjerujem da će biti nečeg javno dok god nam ciljevi u prvesntvu nisu ugroženi.
  • crophantom
    6.4k
    ja mislim da su ovakve situacije dobre dok nije gusto, jer ce Zvone ipak malo progledati i da one priče "šta su im radili" vec dugo dugo nemaju smisla.
    Tako ćemo biti spremniji na ovakve pizdarije ako oni ikada postu stvaran konkurent za naslov
  • ElDorado
    13.1k
    Iznenadiše me ovi Iza Pjace vele da je čisti penal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.