• DrRatoljub
    1.4k

Tak se živi život.

Nadam se da ce se sabrati nakon toga. Mislim da unatoč zadnjih par sezona ima potencijala za pravog trenera.
  • Fan
    2.7k
    Nadam se da ce se sabrati nakon toga. Mislim da unatoč zadnjih par sezona ima potencijala za pravog trenera.DrRatoljub

Odlaskom u UAE mi se baš čini da je gotov sa trenerskom karijerom, nitko tamo ne ide da bi se vratio jači...
  • Jurki
    27.6k
    sreca pa nemremo platiti njegovu izlaznu klauzulu, ni matchirati njegovu placu.
    Igore sretno. Šteta samo kaj nije preuzel neki klub, da mu ftopimo Mmaeea i Nevistica.
  • Šteco
    2k
    Šteta samo kaj nije preuzel neki klub, da mu ftopimo Mmaeea i Nevistica.Jurki

Šta baš toliko ne voliš Bišćana?
  • Papastrumf
    24.1k
    Krama i Tomečak na Ramljaku na zapadu s klincima u Dinamovim dresovimavukyxd

Odmah u blizini su bili i Kranjčar, Ibanez, Lončarić...
  • OsamŠest
    8.3k
    Odmah u blizini su bili i Kranjčar, Ibanez, Lončarić...Papastrumf

Etto također..
  • Orc123
    17k
    jel ono nio i Hrvoje Čale?
  • Crni86
    24.1k
    etto je i zaposlen u omladinskoj skoli ako se ne varam
  • Jurki
    27.6k
    Šta baš toliko ne voliš Bišćana?Šteco

Nist osobno protiv njega, za igracki doprinos i aktivnosti oko ZZD skidam kapu. Ali trenerski nazalost premršavo.

Hrvoje ČaleOrc123

Sigurno se sjetio predivnih uspomena od istocne tribine.
  • mlinchica
    7.2k
    :sad: :sad:
    Rijetko mi neki igrač tak na prvu sjedne.
    Snaga, silina, šut, šut, šut, utišani Poljud
    Bakraaaaaaarrrrrrr :fire:

Sretno, šuteru!
    I hvala za sve jake trenutke.
    :strong:

“Hvala vam na svemu. Dinamo i Zagreb će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu”

IMG-1726.jpg
  • Omake
    21k
    MARKO BULAT (24), bivši veznjak Dinama, udaljen je iz prve momčadi Rakówa Częstochowe. "U posljednje vrijeme bilo je mnogo zamjerki na ponašanje i pristup Hrvata, kao i na njegov utjecaj na momčad".
  • Sajla
    23.6k
    Marko Bulat maknut iz prve momčadi Rakowa.
    Informaciju je objavio Kamil Głębocki s lokalnog portala naWylot.tv, koji detaljno prati Raków. "U posljednje vrijeme bilo je mnogo zamjerki na ponašanje i pristup Hrvata, kao i na njegov utjecaj na momčad"
    "Ovdje se ne radi o transferu. Imam dojam da mu se više baš i ne igra nogomet."
    "U nekim trenucima Bulat se u 25. minuti kreće kao da je 119. minuta. Zapravo nema ni pokušaja da nekome priđe"

Šteta dečka, tek su mu 24, tko zna kaj mu se događa
  • rokikaciga
    17.8k
    tko zna kaj mu se događaSajla

Ozenio se prosle godine
  • NKDZ86
    9.5k
    onda je sve jasno, marko nedaj se, svi smo u istom sosu (skoro)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.