• vjeko1701
    27.7k
    I po cemu je to onda vise fer?jedan u nizu

Jednostavno zato jer mi je više fer da imaš sučeljavanje drugog najgoreg iz prve i drugog najbolje iz druge da pokažu tko je jači i to na dvije utakmice nego da reduciraš 36 kola u kojima je predzadnji već pokazao da je bolji od zadnjeg ali radi spektakla i neizvjesnosti mu daješ još jednu šansu na 18 puta manjem uzorku da se ipak izvuče. O mogućim manipulacijama da ne pričam

Mislim uzmi kao primjer ovo i dopusti da napravim određene izmjene.

Mozes u championshipu biti treci sa 90 bodova, i na kraju ne uci u najvisi rang jer ce te na wembleyu izbaciti ekipa koja je skupila 65 bodova.jedan u nizu

U HNL-u Dinamo završi prvi sa 86 bodova ali na kraju igra sa Hajdukom koji je završio drugi sa 68 bodova jednu utakmicu na Rujevici da se oduči koji klub ide u Ligu prvaka. Sudi Patrik Kolarić. U VAR sobi Ivan Matić. Pa mi reci da bi mirno spavao pred tu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.