• Noel
    23.1k
    Pričam s jednim vrlo dobrim prijateljem, Kristijan Kahlina? Kakav je on kao opcija B, isto naš dečko, ima 34 godine, sumnjam da će transfer biti ne znam koliko obilat?Paggini

Kahlina je moj poznanik iz djetinjstva, previše sam mu se golova nadavao, ako sam mu ja taraba tolko trpao, kolko bi mu tek nekakvi napadači u ligi prvaka :lol:

On bi pješke došao u Dinamo. Bio je spreman i ostavit svoju lovu u americi da dođe za manji ugovor branit u Dinamo ali nije bilo poziva..
  • Dinaminjo
    2.3k
    Kahlini ce sigurno produljit ugovor klub, ima opcija, sumnjam da ce za 6 mj biti free
  • Carmichael
    798
    Ne znam koju cifru smo spremni platiti za Livakovića, ali nadam se da smo uzeli u obzir činjenicu da je Livaković sigurno pojačanje. Dolazili su i Villar i Ljubičić s renomeom, dolazio je i Nevistić u vrhunskoj formi, pa se ispostavilo da jednostavno nisu za Dinamo, da iz nekog razloga "ne sjedaju"

Tako može biti s realno bilo kojim transferom, ne uklopi se u ekipu, novi grad ovo ono, cura nezadovoljna, ali s Livakovićem si siguran da će sjesti na svoje mjesto, a potencijalni Šemper, Horkaš i netko treći su opet upitnici s te strane, bez obzira na trenutnu razinu forme/kvalitete
  • Laugreano
    5.9k
    Po meni najbolji nas golman nakon Livija
  • Paggini
    94.6k
    Evo i to smo riješili, postotak od transfera neka ide Zonašima, a ne jebenom Andy Bari.

Livi jbg tako je kako je
  • Kaktus Car
    1.1k
    Kad se već ranije dosta raspravljalo o HG statusu igrača - Kahlina i Šemper bi trebali imati status klub HG, a čak i Kotarski možda?

To bi im bila potencijalna dodatna prednost u odnosu na neka druga alternativna rješenja...
  • hardek
    11.7k
    Nisam siguran za Kahlinu ali Šemper ima sigurno. Mislim da čak i Zelenika ima što ga čini solidnom opcijom za 2. golmana
  • jp23
    4.5k
    Šta bi sa Kotarskim, znam da je bila vijest da traži transfer iz Kopenhagena
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Ma iskopat ce sportski sektor nesto ne sekiram se ja, ko da mora bit nas
  • marcio amoroso
    52.7k
    Ovdje nažalost dobar dio ljudi ne zna čitati ili slušati. Lijepo se reklo koliko nam novaca treba od transfera da bi se preživjela sezona, zna se koliko se do sada zaradilo. A ekipa se razbacuju ciframa. Ja bih dao 4, ma ja bih dao 5 itd.

Dinamo ne vode hazarderi kao Lukša koji će klub ostaviti na prosjačkom štapu. Svi mi želimo da imamo najbolju moguću momčad na terenu, želimo da smo konkurentni, želimo najveća moguća imena na terenu, ali ne ide bez para.

Zadržali smo okosnicu momčadi za playoff, proširili rotaciju, uložili dobrano u budućnost. Bilo bi lijepo da imamo još 30 milja pa da riješimo tog Livija, dovedemo bolja krila i motoričnijeg veznog od Zajca. Ali nije ovo ispuni mi želju jbt. Smanjite doživljaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.