• ElDorado
    12.9k
    jesam ja u nekom paralelnom svemiru? Tko je sad na vlasti? Turci?
  • rokikaciga
    16.6k
    Pa imali smo Ademija koji je komotno mogao zaigrati u ligama petica u donjem domu. I umjesto da nasi igraci odlaze u vjecne fenjerase meni bi bio cilj zadrzati ih sto duze dok se ne iznjedri zamjena negdje. To je naravno samo san, ali htio bih takav klub.

Kaj se tice Fenerbahcea, imaju 600milijuna eura dugorocnih obveza, a na ime kamata unazad godinu dana su platili 27 milijuna eura.
  • Filip85
    1.5k
    Briselski poslušnici.
  • ElDorado
    12.9k
    pa zato i zamjeram I Liviju i Orši i Ivanušecu itd. Išli su uglavnom u kurac od klubova.
  • Paggini
    94.5k
    Pa imali smo Ademija koji je komotno mogao zaigrati u ligama petica u donjem domurokikaciga

To bi se i dogodilo da nije fasovao pizdariju sa sterkasima
  • NekiTamo
    16
    Slovenci uvijek imali dobre golmane, imamo jednog u momčadi. Doveli smo ga, ne znam zašto ne bi probali s njim. Nogomet je takav da su greške sastavni dio tog sporta i kad bi pogriješio ne bi se ljutio. Zapeli za Livijem da ga moramo dovesti i gotovo..

Mene da se pita mali bi odmah u uzvratu zasjeo na gol, ali eto. Moje mišljenje samo.
  • ElDorado
    12.9k
    nemres ubit klinca od 18 godina. Tak smo zgubili Šempera
  • rokikaciga
    16.6k
    Golmanska pozicija je najosjetljivija na terenu jer najvise moras bit "unutra". Kao spica mozes odzujat na 5 minuta negdje, ali kao golman to znaci kiks i loptu u mrezi. Golmane se ne smije forsirat i treba ih graditi, mentalno i tehnicko-takticki. Mali Tai se ne cini kao los golman, ali po meni jos to nije za prvu ekipu. Neka odradi 2-3 godine ua 2.HNL pa cemo vidjet. Ako kiksa (a kiksat ce jer ima 18), mediji i navijaci bi ga ubili i sjebao si dobrog talenta.
  • NekiTamo
    16
    Šemper je bio mlađi kad je zasjeo, ali tu smo sami krivi što nismo još s njime išli dalje.. dečko je branio koliko je mogao, pa nije sve ni do golmana, zar ne?
  • dd29
    979
    Anderlecht hladno protiv hammarbyja u europskoj utakmici stavi na oba krila dečke od 17 godina, jučer protiv paoka na teškom gostovanju krila 17 i 19 godina. Ili jesi ili nisi. Pobijedili obje.
  • rokikaciga
    16.6k
    Nije isto golmanska pozicija i krilna pozicija. Za golmansku poziciju moras bit vanserijski talent koji kao klinac moze izdrzat pritisak. To su Donnaruma, san Iker Casillas i slicni.

Krila, spice mozes istrpiti lose utakmice. Golmana ne mozes, pogotovo kad je 40m u igri.
  • Droljo
    30.6k
    Neka odradi 2-3 godine ua 2.HNL pa cemo vidjet.rokikaciga

Ma nek 15-20 godina odradi. Koji k? Na godinu se vidi jel treba dobit priliku u prvoj ekipi ili ga se rešavaj i drugoga na gol u dinamo 2.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Di ces gurat malog, radje onda vratit nevistica na njega smo navikli a i on na nase psovke
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Meni ništa nije jasno osim da su Turci od početka se postavili kako je svuda pisalo,cijena je 5 milja ,uzmi ili ostavi. Mi se sad nakon 2 mjeseca i dalje jebemo ,iskreno ne znam kakve smo i jesmo li ponude poslali. Ali očigledno ne ono što oni traže ,kraj priče. Imamo toliko ,može ili ne
    Ako ne može ajmo dalje . Livi j imao vremena da je htio ispregovarati ili isforsirati nešto. Nije , oni ga plaćaju i ćao. Ali 2 mjeseca prošla mi pojma n đamo gdje smo i šta smo.
  • Fan
    2.5k
    Moje mišljenje je da Boban ima dosta strpljenja isključivo zbog toga kaj se radi o Livakoviću, al da za par dana ide Turcima uzmi ili ostavi i ako odbiju, par dana nakon toga ćemo mi imat drugog golmana, uvjeren sam u to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.