Kujtim Shalla
Paggini
Ono što mene brine je Nevistić,i šta on još radi u klubu? — Kujtim Shalla
Fan
Ako nam je i 2-3 mil za Livakovica i sve sto bi on donio previše, ili nemamo, ili nećemo, šta god, onda se jednostavno treba prestati pretvarati da imamo nekakve ambicije za LP i biti ozbiljan europski klub. — Chempers
Kaktus Car
Efes Pilsen
DerHerrKool
deda
Chempers
gotovo pa nemoguće da se mi s ovim kadrom borimo za prolaz grupe (pri tome mislim na golmana i oba krila, ostalo je, uz smokija i rusa čak i odlično popunjeno, iako bih ja neku top osmicu, al nije realno), a i u EL je neki maksimalan domet prolaz prvog protivnika nakon grupne faze, dok bi prolaz drugog protivnika već bio fenomenalan rezultat. — Fan
Paggini
Osobno bi mi odlazak u kvalifikacije (ili još gore PO) LP bez prvog golmana bio ekstremno neozbiljan potez kluba, što svakako smatram da se NEĆE dogoditi. Mi ovdje ne pričamo o prvih 4, 5 kola HNL-a pa kao ajd i ako se zajebe, ima još 30 kola pa ćemo nadoknaditi. Ako se sjebe u kvalifikacijama za LP, mi gubimo desetke milijuna eura i pričati "čekat ćemo Livija makar propustio kvalifikacije" je cirkusantska politika, ne bi da je jedini dobar golman na svijetu. — Paggini
DiddyGuela
deda
FazeN
crophantom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.