• Paggini
    94.5k
    Misliš da je pravedno usporedit doprinos Mmaea i Livakovića za momčad Dinama?
    now
    Noel

Ne, nego ti govorim o logici "isplatit ce se ulaskom u LP", jer i tom logikom Mmaee se isplatio, igrao je u prvih 11 protiv Qarabaga obje, igrao u prvih 11 protiv Milana, to ti je vec 30 milijuna od ulaska i 2 milijuna od pobjede

Ne pricam uopce o igrackom doprinosu, nego pricam o samoj logici postavljanja stvari na "isplatit ce se s ovim i onim"
  • Noel
    23.1k
    Ne, nego ti govorim o logici "isplatit ce se ulaskom u LP", jer i tom logikom Mmaee se isplatio, igrao je u prvih 11 protiv Qarabaga obje, igrao u prvih 11 protiv Milana, to ti je vec 30 milijuna od ulaska i 2 milijuna od pobjedePaggini

Ne. Livakovića se gleda kao mesiju i nekoga ko nam je nužno potreban, i sad je debata da li bi 5 milja ili kolko vec trebalo dat za njega. U tom kontekstu je kolega ciljao, za Livakovića idemo all in, tolko nam je potreban i važan. Krucijalan.Mmae nije bio nužna potreba, nije doveden kao spasitelj i mesija, i uopće je irelevantan kao takav za ovu raspravu.

Zašto nebi mogli zasebno u ovom slučaju golman gledat na ovaj način transfere i poslovanje? Kaj ako Filipović sjebe protiv Vikinga? I Livaković može svojom kvalitetom isplatit svoj transfer. Golman je.
  • Chempers
    1.4k
    Ako nam je i 2-3 mil za Livakovica i sve sto bi on donio previše, ili nemamo, ili nećemo, šta god, onda se jednostavno treba prestati pretvarati da imamo nekakve ambicije za LP i biti ozbiljan europski klub. Ne znam što drugo reći na takve konstatacije. Još uvijek mislim da dolazi, pa makar i za 5.
  • ElDorado
    12.9k
    Prvo mi trebamo novce za tekuću likvidnost. U tu lovicu tesko mozes uklopiti 5 mija za Livija.
    Drugo Turcima za Livija nitko nece dati 5 milja. Dok to oni shvate mi očito moramo čekati i ulazimo u rizik da ostanemo na postojećin kapacitetima.
    Sve smo to pretpostavljali i prije mjesec dana. Da li se nama isplati čekati i nije li to preveliki rizik? To je kljucno pitanje.
  • über alles
    3k
    2-3 je ok,al 5 je apsurdno za golmana koji nema igru nogom i los je u prekidu,a nije mlad ,pa da moze naucit.

I to cak ne govorim iz perspektive dinama,nego opcenito.
  • Paggini
    94.5k

Pobratime, ja ti govorim i ponavljam po treci put da je argument "isplatit ce se ovim i onim" bezvezan, jer s tim argumentom možeš opravdati brdo govana, kao što sam ja Mmaeea. Nisam pričao o tome da je Livi jednak igrac, nisam pricao o doprinosu, nisam pricao o ovome ili o onome, izolirao sam taj argument i uzeo ti najapsurdniji primjer Mmaeea jer je po tom argumentu kupnja Mmaeea ok jer se i on isplatio kroz LP.
  • Georginho
    658
    Nek da Boban najviše što si možemo priuštiti, samo nek se trakavica čim prije okonča.
  • DiddyGuela
    6.4k
    5 milja za dokazanog golmana i legendu kluba kojem zelis ponuditi ugovor na 5 godina uopce nije puno novaca. Pitanje je koliko mi mozemo dati i sto nam je ili nije puno u ovom trenutku. Ali 5 milja za golmana Livijevih kvaliteta nije puno.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Stvar je u tome sto iole normalnog golmana cemo platit 2 miliona, da je bar malo bolji od ovih sadasnjih. A onda za te pare radje dodat jos 2 i imat Livakovica. Ne kupujemo ga mi eto usput nego jer nam stvarno treba golman. A sumnjam da je toliko losa situacija da se ne mogu nac 4 milke za livija. Nismo bas tolika sirotinja, jedino ako se cuvaju pare za kamp ili nesto slicno
  • ElDorado
    12.9k
    nije puno ak imaš. Mi smo trenutno u kredi za tekuću likvidnost.
  • DiddyGuela
    6.4k

Meni je ovo pitanje vise ambicija nego novca. Ako mislis igrat LP ili konkurirat u EL, onda 5 milja za Livakovica nije puno. Dakle, rodi paru.

Enter
  • Paggini
    94.5k
    Kako to trenutno izgleda iz dostupnih infosa - 5 milijuna Feneru + placa od 1.5 - 2 milijuna godisnje (u tom rangu) na ugovor od 5 godina golmanu koji ulazi u 32 godinu + bonus Bari

Volim ja Livija kao i svi vi ovdje, jednako ga volim i cijenim, ali ovo su suludi uvjeti, pogotovo u fazi kluba u kojoj smo trenutno i u kojoj cemo biti u dogledno vrijeme.
  • Noel
    23.1k

Poanta mog upisa je da se golmana može gledat kao drukčije ulaganje i može ga se gledat kroz ovaj način na koji je roki opisao. Pisao sam o tome i trubio ovdje prošle sezone kada uprava na početku nije dovela novog golmana i tvrdio sam da remont kao takav nije završen bez remonta na golmanskoj poziciji. Dinamo je došao k sebi u potpunosti prošle sezone tek kad je uprava shvatila svoju pogrešku i kad je došao Livaković.

Apropo toga, i ovdje mislim da ova izjava "platit ćemo golmana 5 milja vratit će nam uloženo kroz obrane" nije tako blesava i banalna kao što se čini. Slažem se da se nemre na taj način gledat svakog igrača ali golmana, pogotovo ekipi poput Dinama koja žeđa trenutno za ozbiljnim golmanom se može tako gledat, i ja mislim ako dovedemo vrhunskog golmana da će nam on direktno financijski to vratit.
  • Jurki
    27.2k
    Razmem da su to brutalne cifre za Livija, ali su jos brutalnije cifre koje dajemo za placu Filipovicu i Nevisticu. Cca 800.000 eura je tragedija kolko nas ta dva nekvalitetna igraca kostaju godisnje.
  • ElDorado
    12.9k
    Možda ga serendam ali po onome što znam nije problem samo Fener. Toliko. A u smislu ovoga sto je Paggini napisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.