• Fan
    2.5k

Mogu se složit s tobom, al ja za neku referencu koristim prošlogodišnje stanje.
    Možemo samo nagađat kako ćemo izgledat, a puno toga ovisi i u samom ždrijebu (ako uopće uđemo u LP dakako).
    Ako ćemo gledat taj LP, obrana (sa Livijem) je definitivno jača sad, vezni red je ipak bio jači zbog Sučića (ako uzmemo da su Baturina i Stojko tu negdje u danom trenutku), ali naprijed smo i tada i sada prilično prosječni (osim Belje jasno) i ta krila su nam uglavnom bila beskorisna. Mi smo sad "jači" za Oršu i Danija, al prvog ne smatram prvim krilom, a drugi je zalog za budućnost i ne vidim kako bi mogao radit razliku ovu godinu pa eto...
    Ugl, logično je da je jača kvaliteta ekipe konkurentnija u Europi, ali puno je do toga kako će Kova sve to posložit (i može li on to uopće).
    EDIT: i kolega tp je dobro apostrofirao, u Europi smo uglavnom igrali bez pravih krila. Pa eto, s ozbirom na današnja krila, možda nije loše ni ponoviti tako nešto, a usput i uništiti mit o tome da MORAMO igrat 4-3-3.
  • tp1997
    2.9k
    A ne znam baš, kad se usporedi ova ekipa i ona otprije par sezona kad smo nesrećom ostali bez iduće faze, rekao bih da ova ekipa, s Livakovićem je po imenima jača na skoro svakoj poziciji.Paggini

Krila su nam izrazito tanka. Nisu ni tad bila bajna, potencijalno tu negdje kao sada, ali tada smo u praktički svim utakmicama u kojima smo osvojili bodove (izuzev Slovana gdje su startali na krilima Pjaca i Špikić) igrali bez klasičnih krila tako da ta slabost nije dolazila do izražaja.

Ako sad mislimo igrati u sustavu s dva visoka krila, onda smo za LP tu jako tanki.
  • Paggini
    94.3k
    Ugl, logično je da je jača kvaliteta ekipe konkurentnija u Europi, ali puno je do toga kako će Kova sve to posložit (i može li on to uopće).Fan

Pa kažem, mislim da ova ekipa može ostvariti dobar rezultat u LP, da se trenerski to posloži kako spada, to mi je poanta jer LP prije dvije godine je bio trenerski masterclass Bjelice, pa na kraju i Cannavara protiv Milana. Isto kao što mislim da je u EL prošle godine problem loših utakmica bio primarno zbog trenerskih postavki, a manje zbog kvalitete same ekipe. A ove godine vjerujem da su kao ekipa u puno boljem stanju nego prije godinu dana, s tim da su Nsoki, Dani, Kravcov nepoznanice koje mogu biti TAJ faktor.

Ako sad mislimo igrati u sustavu s dva visoka krila, onda smo za LP tu jako tanki.tp1997

A gledaj, da, možda, ali ne mislim da je stanje TOLIKO katastrofično ili da smo automatski nekompetitivni. I Orša i Hoxha su s lijeve strane jako dobri u igranju u dva smjera - pokrivanje obrane i suradnja u napadu. Isto, još i više, mislim za Lisicu kojeg vidim kao poprilično moderno krilo, a ne znamo kako će Dani reagirati pa ga neću ni računati.

Nije neka suluda kvaliteta, da, ali s obzirom na financijske nemogućnosti u ovom trenutku, mislim da svejedno ta krila neće biti propast ili propuh
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Imamo krila koju mogu igrati u obadva smjera, a dvojica na lijevoj strani mogu rješavati utakmice u Europi, dokazano.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Molcan bi moga vrlo brzo uskociti na krilo, izgleda jako zanimljivo
  • emilperska
    17.8k
    Cudi me ovo za Nsokija pa on je nekog statusa kak su bili Sergi i Perez kad su dosli.ElDorado

Perez osim što je debitirao za Bayern (to ajmo reć ima i Nsoki za PSG) je odradio seniorsku sezonu za Austriu Beč gdje je bio većinom starter prije dolaska nama.

Dominguez je skupio 6 nastupa za prvu ekipu Barce i redovno je trenirao s njima.

Nsoki ima 2 ulaska s klupe za PSG i u juniorskoj LP nije bio starter (iako je formalno kapetan). Ima mi smisla da prvo ide s B ekipom da vidi gdje je i što je u odnosu na Horvata npr. pa da ga u rujnu uključe u prvu ekipu kroz kup ili neku prvenstvenu utakmicu. Suludo je očekivati da je on momentalno bolji od Hoxhe/Oršića lijevo ili ako ga koristimo kao osmicu umjesto Kače npr.

To je transfer igrača koji će ako sve bude ok, sezonu ili 2 iza dati neki puni obol prvoj ekipi.
  • badjibadara
    10.4k
    Ne znam, jesam prespavao ili je neka arapska dinastija koja leži na nafti postala lavni sponzor kluba ili možda vlasnik.Mr Anderson

Uletio Al Bobani sazad dok nitno nije gledao.
  • vjeko1701
    27.6k
    Kolko sam skužio, on dolazi na posudbu tako da tu ni nemamo kaj puno za izgubiti. Ima seniorskog iskustva, kroz drugu ligu će se vidjeti koliko valja i ako zadovolji, jeftin otkup.
  • Ljubo
    1.5k
    priznao bi ti da si bio upravu, ali posto je T.N. napisao članak budem to uzeo sa puno rezerve. Ako stvarno bude bio u drugoj ekipi budem ti priznao da si bio u pravu. Al polako, budemo vidjeli…
  • rokikaciga
    16.6k
    P to su samo prepisano komentari sa Zone :lol:
  • Droljo
    30.6k
    anderson costaNKDZ86

Za razliku od nekih drugih 'napadača' costa je i zabio nekoliko golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.