• FazeN
    7.6k
    Pozdrav svima,

Znam da je u proteklom razdoblju bilo dosta kritika i komentara na račun Dinamo Plusa te da su mnogi smatrali kako taj projekt može i mora biti kvalitetniji. Upravo zato želim podijeliti nekoliko novosti na kojima je klub radio posljednjih mjeseci i koje bi trebale značajno unaprijediti cijelo iskustvo praćenja sadržaja.

U proteklom razdoblju angažirana je nova produkcijska kuća,
    postignut je novi dogovor s tvrtkom koja razvija aplikaciju, pa sustav sada radi znatno bolje i bez problema koji su se ranije znali pojavljivati.
    Uz moderniju grafiku i profesionalnog komentatora, uvedeni su razgovori prije i poslije svake utakmice s gostima iz kluba i nogometnog svijeta.
    Albert Capellas već je dao opširan intervju prije prve utakmice, dok će stručne analize prije i nakon Dinamovih utakmica raditi Goran Vlaović.
    U ulozi sukomentatora gledat ćemo i Domagoja Abramovića, nekadašnjeg najboljeg strijelca Dinamove škole.

Ovo je ujedno i odlična prilika da iz prve ruke čujemo kako razmišlja Albert Capellas i u kojem smjeru želi razvijati Dinamovu Akademiju, da čujemo pogled Gorana Vlaovića kao legende kluba i koordinatora Akademije, ali i mnogih drugih gostiju, sve u jednoj opuštenoj atmosferi koja navijačima približava ono što se događa unutar kluba.
    Pred nama su vrlo bogati dani na Dinamo Plusu, počevši s Memorijalom Mladena Ramljaka, a tijekom cijele sezone planirani su prijenosi utakmica omladinskog pogona, a u klubu se nadaju i prijenosima određenog broja utakmica Dinama B.

Lijepo je vidjeti da se radi na poboljšanju projekta i vjerujem da će ovo biti zanimljivo svima koji žele još više pratiti naš klub i razvoj naših mladih igrača.
  • Paggini
    94.3k
    a u klubu se nadaju i prijenosima određenog broja utakmica Dinama B.FazeN

O čem točno ovisi hoće li se ili neće prenositi pojedina utakmica Dinama B? Pretpostavljam da se radi o TV pravima? Ako netko zna više o tome, koliko će se utakmica prenositi možda?

Za sve ostalo, pohvale naravno! Iako nisam fan Abramovića kao komentatora, ali moguće da će u opuštenijoj verziji s Vlaovićem biti dobar, pa nećemo suditi unaprijed heh
  • FazeN
    7.6k
    O čem točno ovisi hoće li se ili neće prenositi pojedina utakmica Dinama B? Pretpostavljam da se radi o TV pravimaPaggini

Da, biti će u opsegu koji budu prava prijenosa dopuštala.
  • austrijanac
    12.6k
    Mislim da druga liga po kolu prenosi tipa 3-4 tekme po kolu a ostalo bi mogao klub.
  • podravskimodrikibicPMK
    400
    dok će stručne analize prije i nakon Dinamovih utakmica raditi Goran Vlaović.FazeN
    Uspio sam uloviti Vlaovićev kratki intervju za RTL prije Žalgirisa i izdvojio bih da uopće nije bio suzdržan u odgovorima, rekao je igramo protiv protivnika koji će nam dozvoliti napadačku igru (u smislu nisu ta kvaliteta), rekao da smo bili bolji protiv Thuna ali da je to onako navijački bilo dosta stresno, naglašava da je tek početak sezone, prve utakmice
    Po meni baš odlično sažeti odgovori i baš se veselim slušati ga u češćim analizama
  • Gradina
    307
    Aplikacija je užasna, HRTi je napravljen od iste produkcijske kuće, radi glatko i bez prekida

Sučelje izgleda loše, manjka sadržajem i izborom za gledanje, znam da HRT ima bazen sadržaja kojeg može slagati po kategorijama, ali možemo i mi, barem u nekoj mjeri
    Da ne pričamo kako je klub aplikaciju skroz zapostavio, dajte storye koji nam govore o aplikaciji, da se pretplatimo, animirajte nas

DOSTUPNA JE SAMO GODIŠNJA PRETPLATA?!
    Ja mislim da je to jedina aplikacija koja ima samo jednu vrstu pretplate, pobogu zagrijte puk da kupi, uvedite pretplate na mjesec, tri i šest, dajte probno razdoblje od tri dana npr, da ljudi vide te promjene u kvantiteti i kvaliteti sadržaja
    Besmisleno je kupovati godišnju pretplatu za Ramljaka i par razgovora s pojedincima u klubu, otkupite prijenose svih utakmica druge momčadi, ne sumnjam da će vam se uloženi novac vratiti višestruko, prvi ću dat novac za to
  • miro
    9.5k
    Kako se mogu ponovo pretplatiti, ne vidim opciju u aplikaciji?
    Ako pokusam pokrenuti utakmicu, kaze mi "Odabrani sadrzaj nije ukljucen u vase pretplate" i nudi mi opciju "Pretplati me", ali kad to stisnem vodi me na prazan/crni ekran, gdje se samo mogu vratiti na pocetnu stranicu
  • Droljo
    30.6k

perpetuum mobile (app)
  • Mulec86
    517

Imao isti problem. Odem u moj račun pa me odvede na web mjesto aplikacije gdje u tražilici izaberem "pretplata" i onda imam opciju godišnje pretplate (druga ni ne postoji?).

Za jednostavniji način ne znam jer kod pokušaja direktnog pristupa web mjestu mi baca "instaliraj aplikaciju" koja je normalno instalirana pa opet završiš na početku.
  • Chempers
    1.4k

:lol:

Fali Vlaović na dalekovidnici, evidentno je da ćemo morati proći Viking ako želimo igrati LP.
  • Kumerle
    3.3k
    Da, biti će u opsegu koji budu prava prijenosa dopuštalaFazeN
    Ako neće biti prava prijenosa za svaku tekmu, vjerujem da repriza ne bi smjela biti problem?
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Meni ne prikazuje ništa vezano za Ramljak, ni ne nudi live, zadnje je intervju sa trenerom KK Dinamo.
  • miro
    9.5k
    Premotavanje snimke ne radi?
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Sad tek vidim da su mi neki dan poslali mail da mi nije prošla obnova pretplate, ali mi nigdje u aplikaciji ne nudi da ponovno unesem kreditnu karticu?!
  • C@ptain Koons
    478
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/923865

Evo da linkam svoju "problematiku" na ispravnu temu
  • deda
    47.3k
    Meni sve šljaka od prvog dana za 5. Probajte kontaktirati klub, imate pod svojim računom tu mogućnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.