• Tranzicijski Napad
    1.5k

cetvrtak je dan za transfere
  • Orc123
    16.4k
    a da su i dosli danas ne moze se nista kad je praznik.....
    Sutra. . .
  • FazeN
    7.6k
    Di su Nsoki i Kravtsov?
    Danas ni slova o njima.
    BPAM

Danas je za velik dio hrvatskih građana jedan od najvažnijih, a mnogima i najvažniji dan u modernoj hrvatskoj povijesti.

Zato izađi, popij pivo, gemišt ili kaj već voliš, sjedni s ekipom, uvjeren sam da sigurno ima uživo neka muzika gdje god da jesi.
    A što se svih ostalih pitanja tiče, bez brige, sve je kak treba.
  • BPAM
    328
    Bio sam na kavi, rucku s generalom, napuhancu na vodi i sad u lunaparku...Kaj ces, more s klincima...;)
  • emilperska
    17.7k
    Taj Fuzy Taylor je rođen kao u Gani 2008.

Jebeš mi sve ako je on 2008. godište. Ganskim vlastim vjerujem kao Lesičkom i onima koji me uvjeravaju da je Atiemwen tek navršio 30 u siječnju 2026.

Zato mi je ipak pouzdanija ova ekipa kao Nsoki ili RPG rođeni direktno u francuskim bolnicama pa si bar miran oko datuma.
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    Ako je on dobar i jeftin ,koga boli patka kad je rodjen ?
  • emilperska
    17.7k

Ovaj dolazi vjv dzabe pa nas bk, ali pola Afrikanera rođenih na tom kontinentu mulja s datumima.

Koliko godina bi dao Atiemwenu da recimo ne znaš da je 96' godište i da gledaš samo karijeru da s 29 godina odlazi u Irak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.