• NORTE
    26.1k
    Ovo bi trebao biti raspored utakmica, za hnl samo čekamo službenu potvrdu.

dinamo-Rudeš 14.8. u 20 sati, petak
    dinamo-Viking 18.8. u 21 sat, utorak
    dinamo-Varaždin 21.8. u 20 sati, petak

Rok za prijavu liste igrača za playoff je 13.8. do 23:59
  • Crni86
    23.3k
    Ja sam jako zadovoljan s nase prve 4 tekme u sezoni. Mislim da je igra na dosta visokoj razini, u sve 4 utakmice bili smo dominantnija ekipa. U hnlu smo pokazali sirinu gdje smo bez obzira na velike rotacije rutinski dobili slaven (mogli smo im uvaljat 5 komada bez problema).

Tehnicki je izborena europska liga i postognut je onaj minimalni cilj.

Imamo jos dosta unutarnjih rezervi (forma krilinih igraca, realizacija, jos se vidi da smo na 70% i da se forma tempirala za kasnije), najavljuju se novi dolasci (rus i smoki). Uzivam u ovom nasem trenutacnom periodu i zelio bih pohvalit cijeli sportski sektor, igrace i trenera kovu na odlicnom ulasku u sezonu.
  • Jurki
    27.2k
    kad treba kritizirati, kritiziramo. Isto tak treba definitivno i pohvaliti.
    Vidi se da se radi da bu klub, momcad svakim danom sve bolji i bolji. Jbg jedino je problem kaj bi svi sve i odmah. Kak je Zvone rekel na pocetku prosle sezone.. u nogometu, Dinamu cega nasušno uvijek fali to je vrijeme.
    Momcad se stvara, selektira i doselektira dugo.

Nisu ovi košarkaši neka top momcad, ali jebiga danas nikome nije lako stisnut petardu.
    Rijesili smo EL najmanje.. ali ova pobjeda nam je strasna, ali strasna stvar za samopouzdanje.
  • Crni86
    23.3k
    nadigrao si thun u dve tekme, nadigrao si slaven s nominalnim zamjenama.

Ne gledam samo tekmu sa zalgirisom. Vec u kompletu sve 4 tekme. Bas sam zadovoljan za start sezone. Naravno ima jos xy stvari gdje imamo prostora za poboljsanja, ali ja vidim postepeno neki napredak.

Makar je to jucer bio Zalgiris, svidala mi se jucer ta odgovornost cijele ekipe. Obrana je odigrana na ozbiljnoj razini, nije bilo zezanja, pimplanja, kompliciranja. 3 udarca prema nasem, 0 u okvir. Povratna trka odlicna.
  • gaTeDZG
    2.9k
    "Prođe li Dinamo Kauno Žalgiris, osigurat će najmanje ligašku fazu Europske lige. Naime, klubovi koji ispadnu u play-offu Lige prvaka automatski nastavljaju sezonu u drugom po snazi Uefinu natjecanju.

U tom bi slučaju Dinamo za ispadanje u play-offu Lige prvaka dobio 4,29 milijuna eura, a zatim i 4,31 milijun eura početne naknade za sudjelovanje u ligaškoj fazi Europske lige.

To znači da bi eventualni poraz od Vikinga Dinamu donio oko 8,6 milijuna eura, i to prije dodatnih prihoda od vrijednosnog stupa, prodaje ulaznica, televizijskih prava i rezultata u ligaškoj fazi.

U Europskoj ligi svaka pobjeda donosi 450.000 eura, a remi 150.000 eura. Dodatni novac dijeli se i prema konačnom plasmanu na zajedničkoj ljestvici.

Liga prvaka donosi pravi jackpot
    Izbaci li Dinamo i Viking, ulazak u ligašku fazu Lige prvaka donosi početnu nagradu od 18,62 milijuna eura.

Tom se iznosu dodaje najmanje 275.000 eura bonusa za plasman na ljestvici, a konačna zarada dodatno raste ovisno o rezultatima, klupskom koeficijentu i vrijednosti televizijskog tržišta.

Svaka pobjeda u ligaškoj fazi Lige prvaka vrijedi 2,1 milijun eura, dok se za remi dobiva 700.000 eura. Već sam ulazak među 36 najboljih europskih klubova tako bi Dinamu donio gotovo 19 milijuna eura prije svih ostalih dodataka. Ukupno bi Dinamo od Lige prvaka mogao zaraditi više od 30 milijuna eura."

Izvor: tportal
  • Droljo
    30.5k
    3 udarca prema nasem, 0 u okvirCrni86

0 u okvir kad se prečka ne broji.
  • DiddyGuela
    6.4k
    Jel ovaj novi spiker na stadionu isti onaj koji je vodio program na proslavi titule 2025.? Nekak kao da mi je poznat glas a ne mogu se sjetit gdje sam ga cuo pa mi je on pao na pamet... kako god, novi spiker radi dobar posao.
  • modri-kibic
    1.9k

Puškar je rekao u prijenosu da se spiker zove Ivan Fedor, a ako je taj na kojeg mislim on je voditelj na HR2 dugo vrijeme.
  • mlinchica
    7k
    mislim da sam negdje pročitala da se radi o Ivanu Fedoru s radio Sljemena.
    Neka me netko ispravi ako je krivi info.

Meni je isto skroz dobar, dinamičniji i čujem jučer da se vec prihvatilo na zapadu izvikivanje prezimena igrača nakon gola, na njegovo iniciranje.
  • DiddyGuela
    6.4k

Ok. Ne znam po imenu stvarno, ne zvuci mi poznato. Ali glas mi definitivno zvuci poznat, vjerojatno sam ga cuo prije. Meni se nekak ucinilo da je to onaj isti sa proslave naslova 2025. Sigurno netko iz kluba tko je aktivan na Zoni moze potvrditi radi li se o istoj osobi.
  • Droljo
    30.5k
    Ak je to taj na kojeg mislim dere on na hr2, sljeme a neki dan sam ga čuo i na top radiju (101) nešto oko prometa...
  • modri-kibic
    1.9k

Ako misliš sa proslave naslova kod najavu igrača je vodio glasnogovornik Dinama Bosnir. Tko je vodio prije dolaska igrača sa Majom Ciglinečki to ne znam.
  • emilperska
    17.7k
    Novi spiker je Fedor sto radi na HR2/Sljeme. Radio je nekad i na Anteni.

Uvijek je bio nogometni fanatik, organizirao kvizove i radionice opcenito o nogometu, ali koliko se sjećam s kvarta Dinamo ga nije zanimao bas ni pol posto u mladosti. On je bio đir Messi, Ronaldo, LP i to.
    Valjda se i to promjenilo ili je dobra lova hehe.
  • DiddyGuela
    6.4k

Ne.

Mislim na proslavu naslova na trgu 2024. a ne ovu proslu pored stadiona. Ovu proslu je vodio Bosnir.

Vidim da sam i ja zajebao gore i napisao 2025. a mislio sam na onu "Jakir" sezonu i proslavu na trgu 2024.

Uglavnom, never mind, novi spiker je top.
  • modri-kibic
    1.9k
    onaj isti sa proslave naslova 2024DiddyGuela

To je taj, išao sam pogledati njegov profil na Instagramu pa sam vidio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.