• Olmic
    6.1k
    Meni bi igrao ivanusec prije orsica i hoxhe odmah
  • Papastrumf
    24.5k

Na temelju toga što se zove Luka Ivanušec, ili? Kad si ga uopće gledao zadnji put? Prije 2-3 godine?
  • ElDorado
    15.7k
    Ja ne znam od kud ove beskrajne nadjebancije oko Ivanuseca. Lik nije u nikakvim planovima, guzi se za angazman u Italiji i nas apsolutno ne zanima
  • Olmic
    6.1k
    pa doveli smo orsica nazad jer se zove mislav orsic. Mislim da bi ivanusec sa stojkovicem radio ono sta je radio sa baturinom, bili su top komba
  • Omake
    21.8k

ova sezona u Grčkoj i prva u Nizozemskoj. Drastičan pad u svakom pogledu. Najviše izgubio po pitanju moći s loptom. Sa 3 prog nošenja na 1 i sa 6 driblinga na 2,5. To su mu glavne karakteristike. Ne znam da li je to kako ga je PAOK koristio jer ga graf stavlja pod napadača. Može biti i da su praktički godina i pol ne igranja ostavile traga. Ovako djeluje kao prosječan ofenzivni vezni kojem ne znaš baš koja je uloga u ekipi najbolja, možda neka osmica prije nego krilo jer ovo s loptom izgleda baš loše. Ne stare svi igrači isto, on je jako rano u Loksi krenuo i možda je već sada u nekom atletskom padu. Ako je ovo iz grčke nova stvarnost, nama on nije riješenje ni na jednoj poziciji. Meni je on trenutno nepotreban.

sdemwqo.png
  • Papastrumf
    24.5k
    pa doveli smo orsica nazad jer se zove mislav orsic — Olmic

Nisam te pitao je li bi ga doveo nego zašto bi trebao biti odmah ispred ove dvojice? Nije li teren odnosno treninzi i utakmice jedino mjerilo za to?
  • Olmic
    6.1k
    okej onda mislim da bi se izborio brzo da bude ispred obojice, eto sad sam se bolje izrazio
  • Borovljanin
    952

Sudeći po ovome, dobre defenzivne brojke za ofenzivca
  • Omake
    21.8k
    Za napadača bi bile, za osam ili za krilo čisto ok. Samo ga graf uhvatio kao napadača. Zadnja sezona u Dinamo isto dosta Bakrarovska. puno više golova i asistencija od očekivanoga

6mZYs1h.png
  • Jurahrz
    51
    Ne kužim ovu ospjednutost za likom koji doslovno prezire povratak u Dinamo. Mislio sam da u klubu želimo igrače koji žele biti tu i dati sve za ovaj klub, nije mi jasno zašto ti zahtjevi jednostavno nestaju za određene igrače.
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Malo precjenjujemo našu ligu, moramo se sjetit od kud su došli Oršić i Petkovic i kako su harali ligom.

Ivanušec u svom solidnom izdanju je u top 3 naša igrača, a ove price zasto bi ga vracali jer nije briljirao u drugim ligama padaju u vodu jer jedini nacin da netko dođe natrag kod nas je upravo taj da mu nejde iz nekog razloga vani.
  • rioda
    18.7k
    Ne kužim ovu ospjednutost za likom koji doslovno prezire povratak u Dinamo — Jurahrz

Pa bio je prošle zime (ili sad već pretprošle?) na rubu povratka pa je zbog ozljeda u Feyenoordu morao ostati tamo
  • Zg123
    4.8k
    Ovako djeluje kao prosječan ofenzivni vezni kojem ne znaš baš koja je uloga u ekipi najbolja, — Omake
    Pa to je jedini pravi opis Prevaranuseca, takav je i u Dinamu bio. Ljudi ko da imaju amneziju pa zaboravljaju da taj covjek 4 godine je odigrao apslutno nista i cekalo ga se ko ozeblo sunce da bi ga se selidbom na lijevo krilo napokon ozivilo gdje je u raspalom hnlu izgledao kao Messi. Slicna prica kao i s Vidovicem samo Ivanusec se moze gurnuti u vezni red jer je on skolovani veznjak za razliku od Vidovica
  • Bryan
    181
    Ja sam uvjeren da će on u zadnja 2 dana prijelaznog roka osvanut u Rijeci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.