• criticus
    9k
    Mislim da nećemo ipak doći do dedinih projiciranih 11k. Pitanje je kakvo je stanje sa ZG4, ZD4 i ZD8. koliko tu ima slobodnih mjesta.
  • Georginho
    647
    ZD je ostalo ukupno 221 slobodno mjesto
  • bbb medimurje
    5.2k
    Bas se puno sjevera pojavljuje
  • crophantom
    6k
    kakav su tempo vraćanja lupili, SD ce do tekme biti na brojci dostupnih od nedjelje
  • Rile
    181
    Zna li se kaj za ulaznice za gostovanje kod Žalgirisa?
  • ivanzg
    487
    Ovo bi mogla biti utakmica sa najviše ustupljenih ulaznica od kad se pojavila takva opcija.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Sasvim solidno to danas kapa
    Dobar tempo je po satu, dogegasmo se do 12500 prodanih zajedno s godisnjacima
  • Liks90
    5.2k
    oko 13300 ukupno ako računamo cijeli ZD i ZG bez sektora 4…

Ali pretpostavimo da ima još ZD4 možda i ZD8…
  • Ludovic IX
    12.4k
    17k na 2.pretkolu, 12k na trećem.. očekujem i 17-20k na PO.. lani u skupinama i PO EL smo imali od 11 do 17k i to protiv većij imena od Thuna i Kaunasa tako da bih rekao da je defitivno napredak.. pogotov danas pokazujemo potencijal s obzirom na godišnje odmore.

Samo da na HNL još prepišemo ovakve posjete u svakoj tekmi a ne tek na proljeće
  • Blue sky
    26
    Ja sam malo stariji fanatik sa navijacke tribine pa eto da se ukljucim malo u komentare. Ljudi, nemojte se zamarat sa brojem prodanih ulaznica. Nemojte bit ko morski srbi jer oni nemaju nista drugo nego te brojace i lazne clanove. Dodjite na utakmicu, opustite se prije uz pokoju pivu i navijajte iz srca a ne zato da nas drugi vide. Mi se nikada nismo bavili brojanjem prodanih karata. Ne da se nismo time bavili nego i u najvecem zanosu 2005-2009 bi prije utakmice karata jos bilo na blagajnama. Ovo su sada skoro pa rekordne brojke za hnl. Dodjite i bodrite nas dinamo jer nema veceg kluba od dinama
  • podravskimodrikibicPMK
    397
    Slažem se dobrim dijelom, ja prvi to radim previše al opet kontra pitanje zakaj ne oboje? Ako volim to, volim pratiti brojke, smatram da to dobrim dijelom pokazuje veličinu kluba (jedan od kriterija), stvarno ne vidim problem u (umjerenom) praćenju toga

I naravno vidimo se danas :victory:
  • Paggini
    94.2k
    Ako volim to, volim pratiti brojke, smatram da to dobrim dijelom pokazuje veličinu kluba (jedan od kriterija), stvarno ne vidim problem u (umjerenom) praćenju togapodravskimodrikibicPMK

Ma mislim da momčina iznad više misli na to da se previše opterećujemo koliko će nas bit, hoće nas bit, pa se ljutimo ako ne bude koliko mislimo da treba biti.

Mi kao pojedinci ne možemo napraviti puno, možeš povlačiti ljude za sobom, aktivirati ekipu ali to je to - 1, 2, 5 ljudi možda, ali u principu jako malo, pa nema ni smisla previše se opterećivati nego otići na svaku, popiti pivo, zajebavati se i navijati.

Nije poanta utakmica brojka koliko nas bude, jel.

Klub radi na tome, radi dobar posao, godišnji prosjeci nam se dižu, ide to sve ok, nema smisla deprimiranju i znojenju i ljutnji
  • Hnlovac
    7.3k
    Mi kao pojedinci ne možemo napraviti puno, možeš povlačiti ljude za sobom, aktivirati ekipu ali to je to - 1, 2, 5 ljudi možda, ali u principu jako malo, pa nema ni smisla previše se opterećivati

s ovim se ne slažem, previše mi je defetistički mentalitet. Ista je fora s inertnošću/apatijom kod izbora pa izlaznosti budu po 40%. Svi mislimo da ne možemo ništa i da naš glas/dovlačenje ljudi na tekmu ništa ne znači, ali takav je mentalitet ne 1 osobe, nego 500,1000, 2000 ljudi

Sad zamislite da 2000 nas svatko cimne u prosjeku 1 frenda po utakmici da dođe. To je 2000 novih ljudi.

Cimajte frendove, rodbinu, učlanjujte ih, vrijeđajte birc navijače, učlanjujte i vodite na tekme djecu. Rezultati će itekako biti vidljivi kad nas to više učini.
  • Paggini
    94.2k
    s ovim se ne slažem, previše mi je defetistički mentalitet.Hnlovac

Ma ne, nisam mislio u smislu "jebeš to, ništa to ne znači", nego ne mogu ja kao pojedinac dovući 5000 ljudi, jel. Ja mogu dovući 5 max, što i radim jbg kad se pederi dignu s kauča, što mislim da bi i svaki navijač trebao na kraju krajeva raditi, ali se neću opterećivati sigurno jel nas ima 10 ili 12 000 i ljutiti se na ovo, na ono, na nebo, na sunce, na kišu. Jebeš to, to mi je poanta. Dovuci i uživaj, ma koliko nas bilo.

Meni je sve iznad 1000 super hahaha, al doduše ja sam krajem 2011 došao u Zagreb pa sam odgojen pod drugačijim uvjetima jbg, meni su sve brojke dobre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.