• Eduardo
    31k
    Ovi ne valjaju jer su brzi, gegenpressing, udaraju kontre, Thun ne odgovara jer su defanzivno orijentirani, udaraju duge lopte i jaki su na duelima u zraku i drugoj lopti, pa nam neki treći ne odgovaraju jer igra na posjed — Paggini

Ajd da nastavimo niz... četvrti ne valjaju jer prepuste loptu pa čekaju grešku, peti ne valjaju jer imaju iskustva u Europi, šesti ne valjaju jer su usred sezone, a sedmi ne valjaju jer tek počinju sezonu pa su "nepoznanica"... jedni ne valjaju jer igraju na umjetnoj travi, a oni drugi jer imaju kvalitetnog napadača, ali ni kad ga nemaju jer je inače kvalitetan i jednom mora proraditi... ne valjaju ni kad su u formi, ni kad nisu jer takvi su najopasniji.

I na kraju... kad dinamo prođe: "Ma realno, morali smo proći."
  • Paggini
    101k
    Baš grdo zgledaju, moram priznati. — Zagi

A izgledaju, da, ozbiljna ekipa, slažem se. To je i očekivati od PO za najveće klupsko natjecanje u svijetu.

Ali vjerojatno na Zona Viking pišu još gore stvari o nama, kako imamo monstruoznog dvometarskog napadača sa 40 golova u sezoni, Barcelonine i PSG igrače, reprezentativca Škotske, uskoro jednog od najboljih golmana, gledaju Stojkovićeve kompilacije tips&tricks&red cards, pišu o tome kako imamo kontinuitet višedesetljetni igranja u Europi i ostvarivanja dobrih rezultata tamo, pa pišu o grotlu Maksimira kao mi o toumbi recimo

Nismo mi zajebancija nikome i konstantno se podcjenjujemo, nas puno više cijene vani nego što mi sami sebe cijenimo jebiga. Čak i njihov trener je rekao da smo izraziti favorit, ali da će dati sve od sebe. Pila naopako? Možda, ali siguran sam da će ući i oni sami s tim mentalitetom ekstremnom underdoga u dvomeč.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Tu cemo vjerojatno kao na Maccabi, duge lopte i daj sta das..
  • Zagi
    19.2k
    Lako za to kaj pišu ovi ili oni.
    Samo na onom highlightu vidim hrpu situacija u kojima su oni jako dobri , a mi jako loši.

Velim, ovo je baš prvi puta da mislim da imamo baš loš match-up ispred nas.
    No dobro, prvo Sopa i HNL ...
  • hardek
    13.6k
    Jel zna netko kako funkcioniraju ova TV prava za europska pretkola? Da li svaki klub za sebe prodaje prava TV kućama za svako pretkolo posebno? I ako da ima li itko pojma o kojim ciframa je tu riječ?
  • Papastrumf
    24.5k

Za prva 3 pretkola klubovi prodaju tv prava kome god žele.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Dobar dan svima ,možda nije mjesto ovdje ali ne znam gdje bi stavio ovo a da ne nestane . Dragi zonaši , dobio sam tužnu vijest da nas je napustio naš brat , Dinamovac koji je bio jako bolestan od leukemije ,najtežem oblika, i kojem smo prije par tjedana ispunilo najveću želju . Hvala svakom bratu koji je pomogao da dođe pozdrav od naših igrača do našeg bolesnog brata. Uspjeli smo ga obradovati ,dinamo podariti pobjedu protiv Thuna i svaki pozdrav je pogledao. Hvala vam svima koji ste učestvovali i napravili nešto veliko .
    Vozim se od 10.00 jučer prije podne , samo da stignem na trajekt iz Njemačke za Dansku i da dođem do utakmice. I nazdravimo za brata
  • NKDZ86
    10.1k
    Počivao u miru Božjem.
  • prefontaine
    11.5k
    Jedina ekipa koja nam valja otkad ja pratim Dinamo je — Paggini

Astana!
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Počivao u miru
  • tom
    480
    Da ostane zabilježeno kakvo pokvareno smeće, pod pokroviteljstvom sponzora lige, pokušava na nama liječiti svoje komplekse, ovakvu sliku ni Dalmatinski portal ne bi stavio https://www.instagram.com/p/DbnQZSRCGDy/
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    sve ok stari, htio sam jedan komentar staviti pa izvrijeđati ga ono pravo , ali onda lagano opcija blok i širenje laži,spamovi napisati pa ga nikad više neću ni otvoriti
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ili su maknuli ili link ne valja. Znaci da je stoka dovoljno izbombardirana
  • tom
    480
    Da, maknuto sad, a stajalo je cijeli dan. Zanimljivo
  • vjeko1701
    30.3k
    Nema ničega, kaj je bilo u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.