• Marley
    5.7k
    i dalje ne vidim poveznicu toga, i ove pjesme...?
    Vidim samo da ocito ne znate o cemu je pjesma uopce :wink:
  • Droljo
    30.8k
    Da nije o Bogu?
    Referirao sam se samo na onaj dio pjesme koji sam citirao.
  • don
    20.9k
    pa i taj dio pjesme je o Bogu a ne reprezentaciji
  • Droljo
    30.8k

A izdajom braće, suigrača, obitelji ne izdaješ i Boga?
    Uglavnom, to je to od mene na ovu temu. Otišlo je u krivom smjeru.
  • vjeko1701
    27.8k
    Ozbiljno ne vidiš ironiju u tome da Borna Sosa pjeva stihove "neću izdat ja"?
  • Marley
    5.7k
    po treci put, OZBILJNO, ne vidim poveznicu i stvarno ne kuzim o cemu pricate.
    Ocito je do mene i mog poimanja konkretne pjesme, ne znam eto.

Toliko i od mene.
    Nije mi ni u primisli bilo da ce moj banalni komentar pokrenuti neku raspravu u tom smjeru, jer da je, sigurno se ne bih javljala.
    Nema veze.
  • vjeko1701
    27.8k
    Pa nije bitno o čemu je pjesma, taman da je o tome kako nećeš utajiti porez.

Lik koji je odjebao svoju zemlju i reprezetanciju radi citiram "poslovne odluke" pjeva kako neće izdat nešto, nebitno što.

Jel bi bila ironija da Mamiću sobarica u hotelu ukrade novčanik pa ju ovaj tuži na sudu radi krađe? Ne mora biti doslovno isti kontekst.
  • mokoxax468
    1.7k
    Kovačić: Rekli su mi da računaju na mene
    Ipak, sam igrač tvrdi da nema dvojbi oko svoje budućnosti. "Nisam stekao dojam da me se preispituje. Razgovarao sam s ljudima u klubu i rekli su mi da računaju na mene, a to mi je bilo jako važno čuti", izjavio je Kovačić.

"Kao što sam već rekao, na igračima je uvijek da se pokažu u najboljem izdanju. Ako igraš dobro, trener će te staviti u momčad."

Tako je Kova, dovrši godinu ugovora pa besplatno u Dinamo :blush: I znam, malo vjerojatno, no pustite me da sanjam
  • rokikaciga
    16.7k
    Evo ja cu rec da su mali Kac i Vida, a i starac Zajc danas bolji igraci od Ivanuseca.rokikaciga

Ne moramo cekat kraj sezone za potvrdu moje izjave. :smile:
  • DerHerrKool
    1.6k

Da nam Kova dođe nakon isteka ugovora to bi bio spektakl.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Josip Brekalo izabran za Kapetana Herthe
  • Droljo
    30.8k

Jel im javio da neće nositi traku u duginim bojama?
  • Ivdzo11
    10.8k
    Cordoba sudjelovao pogotkom u pobjedi svog Medellina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.