• rokikaciga
    16.5k
    Nemam nazalost otkad ih je Sopa preuzeo, samo za cijelu sezonu imam.
  • miro
    9.4k
    samo jedan komentar, s obzirom na to kako je Sopić predstavio Dinamo i Zagreb novinarima u Litvi i kako je iskreno i lijepo pričao, mislim da je zaslužio pljesak sutra
  • austrijanac
    12.6k

Kaj su retardirani
  • Paggini
    94.1k
    samo jedan komentar, s obzirom na to kako je Sopić predstavio Dinamo i Zagreb novinarima u Litvi i kako je iskreno i lijepo pričao, mislim da je zaslužio pljesak sutramiro

A s obzirom koliko je toga i Kalik napravio za Dinamo, mislim da je i on zasluzio
  • Dzoni
    7.2k

Kalik je dobar igrač za litavski nogomet. A to više govori o tome koliko je tamo loš standard nogometa
  • emilperska
    17.7k
    Kaj on ima pravo nastupa?
  • Kumerle
    3.2k
    Za Debeljuha su naši mediji pisali da ne može, a sada gledam malo i piše da se mogu na A listu dodati 2 igrača najkasnije 24h prije prve utakmice kako pišu naši mediji što opet izgleda nije točno.

Mogli bi na kraju i on i Kalik zaigrat jer danas do 23:59 je rok za dostaviti dva dodatna igrača po UEFA pravilima. Ako su svi papiri riješeni...

Screenshot-20260803-190532-Chrome.jpg
  • badjibadara
    10.4k
    Apel klubu - osigurati dovoljno vode po tribinama na više punktova. Možda da prođu koji put sa onim naramenicama za pivo i dijele ekipi vodu.
  • deda
    47.2k
    Izgleda nećemo uspjet rasprodat tribinu sjever dolje.
  • rakurs
    3.2k
    Veli Kova da je Zajc imao manje probleme, ali da bi svi trebali biti spremni.
  • SAS1987
    20.4k
    Apel klubu - osigurati dovoljno vode po tribinama na više punktova. Možda da prođu koji put sa onim naramenicama za pivo i dijele ekipi vodu.badjibadara

Bilo bi vrh da je neki svecenik pretvara u gemišt :lol:
  • Ludovic IX
    12.3k
    Sopa je rekao da nezna jel ce prijavit ovu dvojicu jer nema dovoljno 4 HG plus jos 4 koja su odgojeni u litvi. Ako bi prijavio ovu dvojicu mora dva stranca maknuti . Ne smije ove domaće . To je i nas problem. Zato smo imali 22 (ili 23) prijavljena igraca a ne 25 protiv thuna.

Neznam tko je nas osim zebica i sunte HG . Topić? Neznam koliko kaća i stoj3k imaju provedenog vremena od 15-21. Nedovoljno vjerojatno. Fali još jedan da imamo pravo na 25 prijavljenih igraca.
  • rokikaciga
    16.5k
    TopićLudovic IX

Odgojen u Sesvetama, bio u Bosni na posudbi jednu sezonu (sluzbeno transferiran) pa nije nas osim kaj se broji kao HGN kak pise u FM
  • hardek
    11.5k
    To je i nas problem. Zato smo imali 22 (ili 23) prijavljena igraca a ne 25 protiv thuna.Ludovic IX

Ja sam baš jučer razmišljao da ne znam kako ćemo mi prijaviti Prevljaka, Rusa, Dania i Smokia. Ja iskreno ne znam da li se i jedan igrač u našem kadru gleda kao homegrown, eventualno Goda možda?
  • Ljubo
    1.4k
    bio u Bosni na posudbi jednu sezonurokikaciga

Hercegovini*
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.