• Ero
    1.1k
    maxsport, a u bih arena
  • Hnlovac
    7.3k
    Biti će teško, velika je vlažnost
  • Masto
    2k
    a tek igračima zalgirisa koji moraju doc s ugodnih 23 24 stupnja
  • C@ptain Koons
    476
    Samuel Perez VinlöfKumerle

Zar Matteo ima brata blizanca? :joke:
  • Kumerle
    3.2k
    To su namjerne greške da vidim tko čita detaljno
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Jebemu ja sam sad skužio da je tekma taman kad letim :death:
  • Kumerle
    3.2k
    Screenshot-20260802-163107-Instagram.jpg
    Pozvali su svoje navijače da im se jave mailom i lete s igračima i osobljem na tekmu i nazad za 150 eura.
    Prenoćište i ulaznicu za dvoboj navijači moraju nabaviti sami.

Dodatno, potpisali su Gabriela Debeljuha, ali nema pravo igrati protiv nas. To je, ako se ne varam, onaj što nam je zabio u dresu Cluja.
  • cron1ck
    2.4k
    Ja pak krećem dan kasnije, prvo je bio plan da krenemo u utorak poslije posla, ali sam nagovorio ženu da idemo u srijedu ujutro.Mr Anderson

Lako tako, ja sam svoju morao nagovoriti da ostanemo dan manje na moru :lol:
  • Eduardo
    30.2k
    Lirim Kastrati je, ali naš bivši igrač nije.Pip

Da, postoje dva Lirim Kastratija. Mislim da je ovaj defanzivni.Mr Anderson

U isto vrijeme su obojica igrali u Mađarskoj i sjećam se da sam sam prvi put čuo za ovog drugog baš na zoni kad je zabio ovaj prvi gol u priloženoj kompilaciji... netko je linkao misleći da se radi o našem Lirimu.

• NikiDZGbbb
    6
    Koji sastav ocekujemo?
    Zapravo, tipujem da nece bti nekih iznenadenja, i da...Hoxha svakako prije Orše.
    Fila
    Valincic Domi McKenna MPV
    Stojkovic Misic Zajc
    Topic Beljo Hoxha
  • hardek
    11.5k
    Ja bi rekao da će postava biti ista kao protiv Thuna s tim da Stojke upada umjesto Vidovića. Jedina dvojba će biti Goda ili MPV
  • NikiDZGbbb
    6
    Viking u play-off
    Prva doma, jbga moglo je i bolje...
  • rokikaciga
    16.5k
    Samo testiram nekaj, ovo bi trebala biti usporedba stilova igre nas i Kauno Žalgirisa , u percentilima.
    * defenzivnost je koliko često se ekipa brani
    * naši podatci su od prošle godine, Kauno od 2026
    * NE OZNAČAVA JAČINU EKIPE, SAMO STIL IGRE

PdKWJek.png

fZgR6AP.png
  • prefontaine
    10.3k

Ajde, eksplozivniji smo i bolji smo u prekidima. Bar nešto.
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Mozes uzet podatke odkad ih je preuzeo sopic?

Inace sopa igra ko i kad je vodio rijeku, 4-1-4-1 gdje je sestica pokretac svega. Uglavnom divlji centarsutevi na koje treba pazit i na brzu kontru. Igraju od golmana uvijek i cesto tu gube loptu, to nam je sansa ali sumnjam kako ce tako igrat protiv Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.