• Paggini
    94k
    Jako bih volio da Ivanušec dođe u Rijeku, pa da napokon vidite koja propast od igrača je on postao jer očito ga nitko ovdje nije gledao u Feyenoordu ni sa ciganima.

Tu žeđamo za likom koji je i u Dinamu imao jednu jako dobru polusezonu, a sve ostalo i prije i poslije je toliki masterclass ničega.
  • Borovljanin
    671
    Joj kak mrzim populiste. Sjećam se kak su tu ljudi svršavali na MMAae, mrcina ovo ono, a bilo je ljudi koji su odmah pisali komentare na forumu da je trubetina.

Sad ispada da je Ivanušec odigrao dve-tri dobre tekme za Dinamo. Je, da. Čovjek bio naš reprezentativac od 2021., bio je dobar za nas. I kužim da mu se zamjera forsiranje odlaska, ali sad se tako izvrće narativ da ispada da je on bio neki igrač u rangu Tolića koji je imao tu i tamo neki dobar potez, a to jednostavno nije istina

Na stranu jel bi nam dobro došao sada ili ne.
  • vjeko1701
    27.4k
    Trebaš se samo pitati dal je on i dalje isti igrač koji je bio kad je odlazio.
  • Paggini
    94k
    Sad ispada da je Ivanušec odigrao dve-tri dobre tekme za Dinamo. Je, da.Borovljanin

Bio je on ok, ali razina koju je trebao postati je postao tek zadnju sezonu koju je odigrao stvarno monstruozno, a treba reći i da se geometrija igre itekako pomaknula prema njemu pogotovo otkad je Oršić te polusezone otišao. Da je taj Ivanušec u pitanju, da, zovi nazad. Ali tri sezone otkad je otišao je strašno, ali strašno pao. Ima on 27 godina, nisu to ne znam kakve godine, ali izgleda na terenu kao penzioner i on je više manje sve što ne želimo da Dinamo dovodi, spora, teretna krila/osmice koji ne igraju obranu.
  • Mr Anderson
    21.2k
    Ivanušec je najbolji nogomet igrao kod Čačića, imao je i prije dobrih sezona pa je i došao do reprezentacije. To su prošla vremena. Obzirom da je potpuno nestao zadnje 2 sezone, sumnjam da bi nam sad bio pojačanje. Ljudi ga gledao kakav je nekad bio kod nas, isto ko i Oršića.
  • Crni86
    23.2k
    Ja pamtim dobrih 6 mjeseci ivanuseca i to je onih zadnjih 6 mjeseci prije nego je otiso.

To proljece i ljeto je odigrao sjajno. Prije toga toplo hladno i nista specijalno
  • Mihael2305
    2.6k
    Jako bih volio da Ivanušec dođe u RijekuPaggini

Predloži na zonarijeka.com
  • Zg123
    4.1k
    Prevaranusec je jedna od vecih prevara domaceg nogometa. Covjek je imao pola godine dobrog nogometa u Dinamu i sreca da ga se tada prodalo na vrijeme jer da je ostao ne bi ga se tako lako rijesili niti bi dobili novce koje smo tada dobili
  • Jurki
    27.1k
    Ivanušec je odigral samo JEDNU dobru polusezonu kod nas.
    Ostalo je bilo čekanje da proigra.
    Ima i olakotnu okolnost da je bil seljakan od desnog krila, osmice, desetke, zadnjeg veznog i za to su krivi treneri kod nas.
    Danas Ivanusec i Ivanusec od prije par sezona nisu isti igraci.
    Ceste ozljede, slabasna minutaza u Paoku, visok ugovor koji ima u Feyenoordu su dovoljno veliki alarmi da ga se zaobiđe u širokom luku.

Kak veli Cinober kad ga je sin dosel traziti pare.. "gda si mi bil najbolj potreben pri hiži, ostavil si me kak staru cofutu".
    Tak je i Luka ostavio nas ko staru cofutu kad je forsiral transfer.
    Sad se neka sam vadi gdje god, samo ne u M128.
    Za milju eura place.. krilo mora pojest prek kurca Hnl i biti upgrade za Europu. Dal je on to danas? Nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.