• vjeko1701
    27.4k
    Ma Garcija samo ceka otpremninu sta vam je ljudi, covjek ce dobiti milju eura ako ga nogiraju takve novce nikad nigdje dobiti neceZg123

Ja i dalje mislim da bi im bila greška maknuti ga, posebno sad. Trebali bi isplatiti pare koje nemaju a ako nakon njega dovedu neko standardno HNL ime ko Carević, bit će raspad sistema jer neće znati kako nastaviti ili nadograditi sve na čemu su radili zadnjih godinu dana. Garciji trebaju dati ovu sezonu pa kud puklo. Kaj je najgore kaj može biti? HNL je preslab da ispuše europu.
  • Mr Anderson
    21.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/evo-dobili-ste-cacu-od-prve-minute-i-sto-sad/2820062.aspx?index_ref=rubrika_sport_najnovije_m

Kako mi je besramno iskoristio post za naslov članka. Tužit ću ga za autorska prava. Još jedan dokaz da ti kvazinovinari prepisuju sa Zone.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Kolarić nam je opet svima pokazao kakvo nas suđenje čeka u ostatku sezone što se jogurta tičeemilperska

Tovarić je naprosto loš opet bil.

Čini mi se da je Marini oprostil žuti odmah na startu tekme, a to za njegov stil igre jako puno znači...i koju minutu prije kartona je Marina također imal jedan rubni start.

Na kraju prvog dijela umjesto auta dodijelil im korner.

Inicijalno sviral simuliranje i žuti pa preinačil u penal.

Hoću samo reči da su greške na obje strane jer je naprosto loš.

Inače, u utorak pred našu tekmu protiv Thuna je došel do rampe pod zapadom u 18h pa me začudilo kaj on radi na našoj tekmi...al ak sam dobro skužil došel je samo po sudačku opremu i odmah odmaglil

Top mi je bilo danas dok su u jednom periodu najluđu publiku na svitu nadglasali gledatelji kluba bez navijača
  • Arkada
    67
    zatvorit zonu samo za članove
  • Paggini
    93.8k
    Ono što mi je malo i otužno kod tovara je ovo već nasilno guranje bilo kojeg klinca da ga se proda što prije, takozvani Vušković/Prpić/Mlačić poučak, a mislim da se pipa zasad itekako zatvorila.

Gabrić je potpuna propast, Skelin je krampon svoje vrste, Hurama će prije unakazit s ovim što mu rade nego ga razvit, Brajković se nažalost unakazio, Silića nemoš prodat jer golmani su jeftilen, Durdov otišao za račun za struju, Skoko očigledno ne može jer opet, preskakalo se itekako koraka s njim.
  • Jurki
    27.1k
    Ćaću baluna se žestoko časti sa "smece nezahvalno" "lino tele priglupo" itd.

Od ikone do krivca za sve.
    Bome je tanka linija između ljubavi i mržnje.

Ovo mi je samo jos jedna u nizu potvrda da je nas presidente Zvone Boban napravio najbolji moguci potez razjebavanjem pušačke sobe i zahvala svim senatorima.

Miško je jedini odlucio se staviti u sluzbu momcadi kao pravi vojnik kluba, kao pravi Kapetan.
  • DerHerrKool
    1.6k
    Kaj nije bog baluna nedavno isto fulao neki ovakav bitan penal?
  • Ritam Ulice
    3.2k
    Mislim da za livaju vrijedi ona vec izlizana: You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain. Koliko su ga uzdizali dolje mogli bi ga pocet i gadno pljuvat. Sve mi se cini da ide prema tome
  • Paggini
    93.8k
    Građanska dužnost ispunjena

6svIEQO.jpeg
  • superhik
    12.9k
    eto razloga zbog čega su izgubili. Termin utakmice.Filip85

Jel' imamo kakve informacije o tlaku u loptama?
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Ovo cudenje nad sudbinom boga baluna mi je malo licemjerno kad se saberu i komentari na Petkovica ovdje, a isporucio je daleko vise od zalizanog.
    Ne znam sta bi tocno postigli sa otkazom Garciji, mislim da ne mogu osvojit vise bodova u nekom Carevic cigan, buker stilu.
    Kvaliteta igrackog kadra je odron, a bez novaca tu pomoci nema. Varazdin je u stanju dovest kompetitivnije igrace za jos manje novaca, a Hajduk rovari u fenjerasima Nizozemske gdje sve sto valja je vec tri puta probrano medu Ajaxom, Feyenoordom, PSV, AZ..
  • Jurki
    27.1k
    toliko su tupavi i glupi da ne shvacaju da svakog klinca kojeg puknu u prvu momcad nece biti Vuškovic, Prpic ili Mlacic.
    Nema tog podneblja, kluba na svijetu i nogometne škole koja moze svake godine za prvu momcad izbacivati toliko igrača a da ne kupis nekog solidnog igrača.
  • serbus
    6.1k

Mislim da je ovaj put krivo pošišana trava.
  • vjeko1701
    27.4k
    Samo je razlika da se za Petka svašta pisalo cijeli njegov staž u Dinamu. Nikad nije bio apsolutno nepogrešiv među tolikim postotkom navijača kao Livaja dole.
  • Jurki
    27.1k
    vjerojatno se referiras na moj post vezano na Petkovica, ali nije ista stvar.
    S Petkovicem je napravljen razgovor u kojem je on rekao da ne zna dal se vidi i dalje kod nas ili ne. Dovoljno da mu se zahvalimo i svatko na svoju stranu. To je posten odnos između kluba i igrača.
    Vjerojatno je i Livaja rekel ovima.. jbg vise mi se neda, al ovi ga nemaju s cim isplatiti.

Razlika je u tome da nismo dozvolili da Petkovic ili bilokoji drugi senator postane veci od kluba.
    To se ne smije dozvoliti nikome, bez obzira na ime i prezime i doprinos samom klubu u proslosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.