• keppi
    593
    Koji podkast?
  • Masto
    2k
    8 24, ako nije bila najava za thun uzvratnu
  • BPAM
    325

Ma kod Profe na 8/24.
    Al to je bilo prije nego smo poslali ponudu koja je odbijena.
  • austrijanac
    12.6k
    Mene zanima kako klub vidi Šivaleca, kao lijevu osmicu ili krilo.

Jer to po meni dosta stvari mjenja, jer sam nekako uvjeren da ce igrac ove godine vec dobivat ozbiljnije minute na nekoj od pozicija.
  • Hebimir Strašni
    309
    Da li se to meni čini ili nas netko hebe s ovim "službenim" ponudama. Ako je ovo istina da Englezi nude ovaj kikiriki za stojketa to je već fini uzorak. Prvo cigići za domungeza, pa škoti za McKennu i sad englezi isto hoće najboljeg igrača za lovu koju kupuju neke antitalente iz njihove 3 lige.
  • Zg123
    4.1k
    Mene zanima kako klub vidi Šivaleca, kao lijevu osmicu ili kriloaustrijanac

Zasto bismo od krila pravili osmicu? Pa ako nam ista fali u hr nogometu to su kvalitetna krila, a veznjaka ionako imamo na pretek
  • plavizg
    68

Ovo za Fulham je ponuda stara i nekoliko tjedana koja je jos tada odbijena
  • ElDorado
    12.8k
    Nsoki je primarno krilo. Mislim dase jos nadmudruju oko odstete 700k-1.500k
  • plavizg
    68
    Prioriteti prije playoffa se znaju. Livakovic i backup za Misica. Vjerojatno i jedan vezni.
    Ostalo ovisi o eventualnom odlascima i ulaskom u Ligu prvaka.
    B ekipa je vise manje poslozena, sve pozicije su poduplane. Stigli su Sivalec, Molchan, Taylor i Begovic (stoper koji je bio kapetan juniora Osijeka).
  • dd29
    965
    Livi, Kravcov, Nsoki i to je vjerojatno to. Ostalo ovisi o prodajama, ne bih imao ništa protiv odlaska Hoxhe pa da se tu (u slučaju ulaska u LP) dovede nekakvo pojačanje, a isto vrijedi i za desno krilo, ne bi škodilo pojačati se s nekim malo iskusnijim.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    vidovic nek ide lijevo ako ode hodza, svejedno je meni bolji tamo
  • dd29
    965

Ma joj, vidović, ovo šta je igrao na osmici je bilo loše, ali premalo minuta, tako da je teško izvući neke konkretne zaključke. Svakako sve dobro što je pokazao, pokazao je na krilu.

Ali i dalje sam jako skeptičan oko kvalitete naših krila za ligu prvaka, oršić ako se vrati u staru formu svakako može tamo igrati, a ovi ostali hoxha, vidović, lisica, topić, to mi je sve tanko
    Nadam se da će španjolac brzo uhvatiti formu.
    Trenutno je upitno i može li se oršić vratiti na staru razinu, tako da nemamo nijedno krilo za koje možeš 100% reći 'e ovaj je za ligu prvaka'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.