• Paggini
    93.7k
    Mislim da bi ga trebalo uzeti za Dinamo II. Low risk, high rewardCerealKiller

Jeje, evo Istra i Alaves će ga pustiti za 10 tisuća eura i paket lopti :lol:
  • dd29
    964

Dakle kravcov je taj, ajde sa srećom onda
    Netko mora rasteretiti mišića
  • Common Sense
    1.5k
    Tko god je gledao jučer utakmicu Istre i Lokomotive nije mogao ne primijetiti Škafara Žužića. Dečko ima 17 godina i mislim da mu je ovo prvi pravi seniorski nastup. Dečko je itekako poznat scoutima koji prate mlađe kategorije, a jučer je pokazao da je on sa 17 godina već sada na potrebnoj razini i čini razliku u HNL-u. Ima sve što moderno krilo treba imat i kao takav je raritetan i atipičan produkt naših omladinskih škola. Da ja odlučujem definitvo bi već sada pregovarao o njegovom dolasku, jer već na zimu za nas može biti prekasno.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Ne vidim razloga da ga Alaves pusti, oni konacno imaju generacijskog talenta, pa valjda su zato i ulozili u Istru. Doduse, dali su onog malog u Salzburg prije par godina pa ono..
  • hardek
    11.4k
    Dabac kad zove Bjelanovića počinje razgovor sa "Opet ja".

Ako Škafar može ovakve utakmice pružat u kontinuitetu sa 17 godina, teško mi je zamisliti da će otići iz Istre za išta ispod 4-5 milja eura
  • Kujtim Shalla
    10.6k
    Nadam se da je istina da rujo dolazi, v ć jako dugo nama treba ta jebena šestica , stabilnost u veznom redu , da sjevne start i da se čuje na tribini , da popuši bez razmišljanja žuti karton i žrtvuje se za momčad. Da se ne desi kad Miško preda krivo loptu na sredini terena a protivnik se prošeta do gola 50 metara svi gledaju i onda Miško kriv, a što niko nije rukama potrgao dres frajeru i svi lagano trčkaraju to nema veze . Ovaj bude top za odradit prljavu rabotu
  • miro
    9.4k
    rujo = rus
  • Orc123
    16.4k
    a too...hvala na objasnjenju
  • Fan
    2.5k
    Nismo vise trgovina slatkisa da svatko uzima sto hoce. Srecom vecina nas se brzo naviknula na novo normalno.scooniepenn

Ajmo mi 1 (jedan) ljetni rok proć bez da prodamo ono što najviše vrijedi pa onda možemo donekle tako govoriti, može?
  • Ritam Ulice
    3.2k
    Ili rujo ili ujo
  • Filip85
    1.5k
    Kad si već tako napisao, ima jedna knjiga o rujama (i ukrajincima) u vojsci uja :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.