• Masto
    2k
    gale i rade uigrani iz rijeke još
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    ma znam da je ali za dobre novce prizivit cemo
  • rokikaciga
    16.4k
    Nitko nije nezamjenjiv. Bilo bi mi zao da Braveheart ode ali ako daju dobru pinku...
  • Dinaminjo
    2.3k
    ne uigravaju se samo medusobno nego i sa sustavom i momcadi

Ne kazem da necemo, ali Gale je ujedno i na europskoj razini prva alternativa za desnog beka

Ako prodas obojicu moras efektivno dovest 3 nova igraca sto znaci da gubis 1 mjesto za ofanzivca ns popisu za uefu.
  • ElDorado
    12.8k
    Znaci bivsi igrac misli da bi novi trener mogao…. Koliko je tu pretpostavki?
  • BPAM
    325
    Nevjerojatni naslovi, a tekst u stilu ko da ne znam Cvita kaze: Dinamu bi dobro dosao Kovaćić.
  • don
    20.7k
    prvo bi lako zaminili Domingueza a sad McKennu. Ima li netko koga ne bi lako nadomistili? Evo im sve, imamo zamjene
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    puno lakse nego misica, stojkovica i belju. Na stoperima imamo i na klupi dovoljno kvalitetne igrace
  • don
    20.7k
    imamo za HNL, tu je dovoljan i Zebić. Nemamo za Europu.
  • Dzoni
    7.2k

Nemamo kvalitete kao Mckenne ili Domingueza, a Galešić je precijenjen stoper. Radeljića tek treba dugoročno vidjeti kakav je
  • NORTE
    26.1k
    Nema mi logike mckenna u Rangerse, dinamo bi trebao rurinski u LP, a ovi igraju kvalifikacije EL i pitanje je u kojem ce natjecanju završit.

Doduše, ko zna možda je ovo i zadnja prilika za prodati ga, ako je neka ozbiljna lova valja razmisliti.
  • rakurs
    3.2k
    A koja je cifra po tebi prihvatljiva za McKennu? Pa jbt, donedavno smo svi kolektivno strahovali da će ga netko uzet, sad nakon što je Radeljić odradio ok utakmicu, odjednom ga možemo lagano nadomjestiti. Nemremo za Škota dobit ni 4 milje ja mislim, teško da bi to itko platio, jel vrijedi izgubit takvog stopera zbog tih para? Evo pišu Škoti da su se Rangersi raspitivali početkom roka, da su ga htjeli na neku posudbu pa se šokirali cifrom koju je Dinamo tražio. McKenna ne smije otići, jedino ako dođe baš neka nemoralna ponuda što 98% neće.
  • Droljo
    30.5k
    Jbte legende bi prodale oba naša stopera jer imamo Galešića i Radeljića. Stoperski par rijeke. Stoperski par za konferencijsku ligu. Mi ciljamo na ligu prvaka ljudi.
  • vjeko1701
    27.3k
    Ček, neki bivši igrač Rangersa spomene da bi trener možda mogao po McKennu mada sam prizna da vrlo vjerojatno jako teško i tu se razvije nekoliko stranica rasprave kao da su poslali bilo kakvu ponudu.
  • Omake
    19.6k
    Sva sirotinja svita se mota oko nas

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.