• rokikaciga
    16.4k
    ↪Niko1986
    Trebao si staviti naslov.."Mislili smo da je sve poznato ,a onda se dogodilo ovo! Necete vjerovati kakva senzacija se desila u dinamu!"
    Laugreano

[18+] [SLIKE][VIDEO] [SLIKE]
  • DerHerrKool
    1.5k
    Oni su bar plaćeni, ja iz ljubavi pišemKrizy

Ti si plaćen srcima pod upisom :grin:
  • DrRatoljub
    1.2k

Kad Mamut ina vise golova u Europi od Livaje za Hajduk.
  • lucky luciano
    385
    Sretan početak HNL-a svima koji slave :heart:
  • CastAway1986
    6.1k
    Iker Pozo zabio u debiju za rusku Rodinu !
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Jesu nasi suci naucili nova pravila u vezi odbrojavanja i ostalo? Ovaj danas ocito nije jer je mozda u 10 situacija odbrojavao i ti vecinom nasima kod auta. Njihovom golmanu je brojao jednom ili dvaput i to nakon sto bi ga prvo pustio barem deset sekundi, a ne odmah nakon sto je lopta spremna za biti vracena u igru.

Upravo ono sto sam i ocekivao, dzaba ti sva pravila kad imas nesposobne ljude koji bi ih se trebali drzati.
  • Zg123
    4.1k
    Jebote led Slaven je u ove 2 sezone na transferima zaradio oko 6 milja eura, a potrosili su ravno 0 i jucer njihov trener mrtvo hladno kaze cilj je sto prije izbjeci opstanak i razvijati mlade igrace...smijesna liga sa smijesnim klubovima i njihovim "ambicijima"
  • DiddyGuela
    6.4k
    S obzirom na dosadasnji prijelazni rok HNL klubova, liga se ozbiljno priblizava nekakvoj polu-profi razini. Nisam siguran da li je uopce placena odsteta za dovedenog igraca izvan trojca Dinamo-haj-ri.

Mislim da svi skupa mogu molit boga da Dinamo izbori LP ove sezone pa da i njima na racun tog plasmana kapnu nekakvi novcici.
  • vjeko1701
    27.3k
    Činjenica da su praktički cijelo desetljeće europske pozicije bile rezervirane za 4 ista kluba je dosta utjecalo na ponašanje svih ostalih. Čim je počinjala sezona, ako nisi bio jedan od ta 4, jedino za kaj si se morao boriti je da čim prije osiguraš ostanak u ligi i onda pobacaš klince u sastav da ih probaš unovčiti.

Makar se Osijek praktički raspao i sad je otvoreno jedno mjesto za "best of the rest", teško se izvući iz komfor zone di ti je jedina briga ne biti zadnji i dok god nisi u toj opasnosti, nemaš nikakav pritisak u radu.
  • Profesor Baltazar
    155
    Da, također i oko kornera. Imali smo dva kornera koja nisu dosuđena, a VAR nije intervenirao. Ako vrijedi u Europi valjda i kod nas bi trebalo vrijedit pogotovo što pišu da?je ove godine VAR unaprijeđen sa mogućnostima prelaska lopte gol liniju i još nekih detalja.
  • vjeko1701
    27.3k
    VAR smije samo korigirati neispravno dosuđen korner ali ne može dodjeliti korner ako je neispravno dosuđen gol-aut.

Također, kod provjere kornera ne smije biti zaustavljanja igre. Al toga se baš i ne drže.
  • DrRatoljub
    1.2k

Kaj fakat? Kladio bi se da je na SPu bilo i obrnuto.
    Ali moguće da sam u krivu.
  • vjeko1701
    27.3k
    Check that a corner is correct: The VAR will make sure that a corner has been correctly awarded. But they won't do the same for goal-kicks which should be corners.

Fifa says this cannot cause a delay and must be completed before the corner is taken.

On average, there is a 25-second delay and Fifa believes this should be enough time.
  • Plava balada
    291

Nije mi baš jasno zakaj jedno ima prednost nad drugim. Dosta zanimljivo, također nisam primijetio na SP.
    Tak i tak jednim lišiš jednu ekipu opasnosti za gol i spašavaš drugu, dok drugim pošteno daješ ekipi priliku za gol iz prekida.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet