• Sajla
    22.7k
    Meni se čini da su na poluvremenu posvijetlili brojke i da se malo bolje vidjelo. Na prvi pogled mi se svidjelo, ali ipak fali kontrasta.
  • Do kraja2023
    448
    Tekma super bez zamjerke, posjeta sramota.
  • ZG plavi 01
    518
    Iskreno sam ocekivao nakon Thuna i posto je prva utakmica u sezoni vecu posjetu, bas sam jako razocaran da nas je doslo samo 6.300k
  • Dinamosaur
    3.6k
    mozda se sa zapada vidi ali sa sjevera tesko.
    Cak i mlada ekipa se mucila skuzit kaj pise

Sa sjevera se uopće ne vidi koja je minuta, treba promijeniti boju brojki.Niko1986
    Istina, boje slicne, treba kontrasta
  • Omake
    19.7k
    prošle sezone sedam puta.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Ma bila je super atmosfera na tekmi, baš sam uživao.
  • Dr Hofmann
    6k
    Ne znam jesam li normalan ili sam ovakvih Maksimira doživio mali milijun pa mi je duša na mjestu. Meni osobno je jučer bilo bolje nego na Thunu. Posjeta je razočaravajuća, ali nije mi to čak niti toliko smetalo. Super atmosfera od početka drugom poluvremena na Sjeveru, rutinska pobjeda.

Ali moram priznati da je bilo pakleno vruće majku mu jebem, pogotovo prvo poluvrijeme. Jebeš mi sve ako ne bi stavio utakmicu u ponoć
  • NKDZ86
    9k
    Dinamo doma igra 3 tekme u 10 dana. Za godišnjake nema opravdanja osim ak ne mogu, a ostali trebaju ipak love izdvojit, a ljudi ko ljudi, razni prioriteti, itd.
  • Crni86
    23.3k
    2 gola , 3,4 stative i 2,3 top obrane sentica

Mogli smo bez problema uvaljat slavenu 5,6 golova i to s velikim brojem rotacija. Bravo, bravo i bravo. Samo tako nastavit, a ti Kova samo hrabro i ne boji se vuc poteze. Imas jako dobar instinkt i razmisljanje, samo treba hrabrosti
  • ZgDLions
    1.8k

A, je neka lova, sigurno i koja besplatna ostala, ja bi najrađe išao svaka tri dana na max, na zraku si, gledaš Dinamo, družiš se sa frendovima, super, čak je na zg pri vrhu vjetrić puhao pa je bilo ugodno.
    Zamjerka red za pivu na zg, probali dva puta ostarili u tom cetveroredu i odustali.
    Nakon tekme u Lokinu bolja piva i manje cekanja.
    Minus i vidljivost sata na semaforu.
  • ZG plavi 01
    518
    redovi za pivu i hot dog su tu nazalost uvijek
  • CastAway1986
    6.1k
    [img]http://HOp-HP2FWIAAOu-JS.jpg

HOp-HP2FWIAAOu-JS.jpg
  • ZgDLions
    1.8k

Ja nisam kolega da se zalim na žetone, samo bi htio u nekom normalnom vremenu podići pivu, daj nekak ubrzaj da ne dehidriramo.
    Ionak nije baš najbolja koju sam pio, pa barem da je dostupnija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.