• Mr Anderson
    21.1k
    Ne kužim po čemu je Galešić po nekim bio loš danas. Odigrao je s pola snage rutinski, i on i Radeljić.
    Uvijek se mora srati tek toliko da bi se sralo. Kak je kolega već napisao, da se 10% energije koja se troši na seruckanje po forumu za vrijeme utakmice potroši na odlazak na stadion, gdje bi nam bio kraj.
  • ShanKu
    2.3k
    oke, sve jasno, prihvačam. A i nije to za mene, nikakav finjak, svečanost i slično, ne kužim se u te stvari ni 2% - povlačim komentar... neću komentirat niš sa zapadne tribine, nije moj stil

Samo sjever dolje, navijanje, put, pivkan, škola navijanja, bez glasa... :victory:
  • Mr Anderson
    21.1k
    može, tri boda na otvaranju, dobra atmosfera u momčadi i na tribinama, fala lepa i doviđenja :smile:IceMan

Pa ne znam koja je prva ekipa, koja druga. Moglo bi bez problema 7-8 od ovih 11 koji su danas startali početi i u utorak.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Ne kužim zakaj nije dao 10 min Prevljaku, a usput i šansu da Beljo dobije pljesak…
  • pjetlić
    441

Cekao ga za treci...
  • Zagreb1992
    3.7k

Nije bio ni u zapisniku
  • rioda
    17.7k

Prevljak nije bio na klupi, neka lakša ozljeda prsta
  • Blue Label
    294

Jer je ozljedio prst
  • Blue Label
    294
    Kolika je bila posjeta?
  • Hrc-Vg
    1.4k
    aha, nisam znao. Fala
  • Plava balada
    274
    Ugodna tekma danas. Pogledana za razliku od prije 3 dana bez stresa i živciranja.
    Jedini minus danas - red za pive jer je radilo premalo ljudi na ZG na blagajnama. Sreća u nesreći, sreo sam čekajući tih pola sata nekog gospodina Amera koji je iz Philadelphije sa ženom došao usput pogledati utakmicu pri boravku na odmoru u Zagrebu. Svidjela mu se atmosfera i navijanje bez obzira na broj ljudi danas (rekel sam mu da je trebao na Thunu tek biti), a začudilo ga je kad sam mu rekao da smije pivu popit na tribini, da ne mora stajati tamo kod šankova. Saznao je malo i o stadionu i o HNL-u, ugodan razgovor. :)
  • Tom Hanks
    5.6k
    Posjeta dno dna
  • Jurki
    27.1k
    Dosel dimo.. al mi se splati citati 20 plus minus stranica?.. popilo se fino.. kasirali 3 boda..

Al jebem mu mater koji je ono kurac na semaforu.. do ve nikaj nisam videl.. ve jos manje.

Posjeta jel treba to komentirati?
    Godisnje bi svi.. a dojde jebeni Belupo... i birtija je dobra.
    Ko hoce bu dosel.. ovak ili onak.
    Nema smisla da je takav interes za godisnje.. a onda tribine prazne.
    Vidimo se na fejk košarkašima.

Edit: ak ste vec pobrali sve godisnje.. pojavite se.. nemojte biti pickice. Ne zbog mene... vec zbog kluba koji zivi na toj adresi. DZG
  • Niko1986
    8.1k
    Sa sjevera se uopće ne vidi koja je minuta, treba promijeniti boju brojki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.