• Georginho
    612
    mi gledamo druge utakmice :lol:njurci10

Vidim da je vama svima Tabinas top. Na mene je ostavio baš suprotan dojam u prvom poluvremenu.

Tabinas jedan od najboljih ali nije naš pa je loš naravnoCerealKiller

Meni je svaki dinamov igrač "naš". Ako si aludirao na boju kože, onda si skroz fulao
  • Xpert1992
    848
    Vrhunsko poluvrijeme!
  • KristijanHR
    379
    Prvih 15 minuta dosta nesigurno, ostatak rutinski!
  • chago13
    349
    defenzivno postavljanje mu je jako loše, prema napred solidan
  • Masto
    2k
    Daj mi tog oršu umjesto hoxhe pliz treneru
  • Ljubo
    1.4k
    imao je par gluposti sa loptom ali isto tako presijeca svaku i juri iza obrane Slavena. Stvarno dobro poluvrijeme.
  • Fan
    2.5k
    Sasvim solidno poluvrijeme.
    Odlične dvije reakcije Filipovića na početku, ošla bi ova utakmica u drugom smjeru da smo to primili.
    Radeljić i Vinlof zasad odskaču meni u obrani, odlični su. Galešić loše ušao u tekmu, kasnije dobar, a Tabinas mi se čini da bi mogao bit sasvim ok za ovakve "slabije" HNL tekme.
    Vezni red niš posebno, ko da igraju u drugoj brzini, al to mi je zasad okej i ne brine me.
    Hoxha klasično mora zicera po tekmi promašit, Topić bi isto stvarno mogao bit dovoljno dobar za HNL, Beljo odličan.
  • hardek
    11.4k
    Tabinasov najveći problem je što sam ne vjeruje u sebe. Da ima gard Valinčića bio bi 50% bolji igrač. Iz tog nedostatka samopouzdanja dolazi do tog osjećaja nesigurnosti kad ga se gleda. Ali kao jeftina rotacijska opcija čisto solidan
  • Sibirski plavac
    9.8k
    MPV asist a i općenito dobar zasad.

Filipović nakon loših tekmi također danas dobar, pogotovo ona dva zicera, grdo bi bilo da je ušlo. A i njemu je ovo za samopouzdanje super. Samo tako dalje.

Tabinas nekoliko sjajnih presjecanja lopte.
  • Mr Anderson
    21k
    Orša i Valinčić jedino nemaju markere sad. Ne znam jeli išta znači.:lol:
  • cron1ck
    2.4k
    Jel se saznalo zasto Prevljak nije na klupi?
  • emilperska
    17.5k
    Nema nista o Prevljaku nigdje.
  • cron1ck
    2.4k
    @Niko1986
    Reci Dragom da pitam na pressu zasto nema Prevljaka
  • emilperska
    17.5k
    Tabinas fizičke predispozicije brutalne, cak je i taj ubacaj ok, ali baš se vidi da opako kaska s tehnikom i nekim postavljanjima.
  • OsamŠest
    7.9k
    Ovako je nekada Eduardo bio otrov u HNLu. Fantastican gol.DiddyGuela

Baš me ovaj gol podsjetio na Eduardov protiv Izraela 2006. godine u pobjedi 3:4.

Tada, njegov treći na utakmici.

Ak netko može, neka napravi gif oba pogotka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.