• ElDorado
    12.8k
    mozda s razlogom
  • Common Sense
    1.5k
    Definitivno posdtoji interes s naše strane za tog Kravtsova, ja nemam pojma o njemu, no pitao sam prijatelja Rusa koji intenzivno prati njihovu ligu, a prati i nas u Europi. Ovako, njegovo mišljenje je da bi taj Kiril nama jako dobro došao, ima visinu ali i trkački kapacitet, može sam pokriti ogroman prostor ispred obrane. Jak je u duelu, ima anticipaciju, snagu, agresiju, voli pucati i ima jako dobar udarac s distance. Mana mu što zna biti sklon sporijoj predaji lopte i tehničkim greškama pod agresivnijim presingom.
  • ElDorado
    12.8k
    Omakeov krug u bojama je uzasan za tog lika.
  • Nolifer
    15.6k
    Ak dodje rus, naslušat će se slava, slava Ukrajini

:rofl:
  • Omake
    19.5k
    Dovodimo samo vezne iz zemalja koje ratuju. Prvo Peretz, pa sad Kravtsov
  • Sajla
    22.5k
    iz zemalja koje ratujuOmake

vraćamo Moharramija i kupujemo Pukštasa?
  • Denle
    615
    Dovodimo samo vezne iz zemalja koje ratuju. Prvo Peretz, pa sad KravtsovOmake

Jedan britanac je davno napravio video na youtubeu (mislim da je bio nekakav podcast) o "Kontrarijanskom turizmu" (Contrarian Tourism).

Taj lik je posjecivao drzave odmah poslije teroristickih napada u tim drzavama (u njegovom primjeru je to bio Pariz 2015. i London 2017.), zato sto je sve bilo prazno od turista i sve je bilo jeftino, pa je imao cijeli taj grad prakticki samo za sebe.

Kako je on to opisao, to je bio "terorism discount".

Bilo je polemike o tome jel moralno ili nemoralno, al ovo isto vrijedi i za zemlje koje ratuju.

Dakle, kvalitetni Ruski i Izraelski igraci su trenutno jako jeftini zbog rata zbog tog "ratnog discounta", jer ih prakticki nitko ne zeli. Pitanje je samo jel mi stvarno zelimo iskoristavati to.
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Dovodimo samo vezne iz zemalja koje ratuju. Prvo Peretz, pa sad KravtsovOmake

Moraju bit borbeni!
  • hardek
    11.3k
    Mana mu što zna biti sklon sporijoj predaji lopte i tehničkim greškama pod agresivnijim presingom.Common Sense

Znači sve ono što je nama najbitnije :lol:
  • Gradina
    298
    Kad se pisalo da dovodimo Peretza pojedinci su odmah krenuli u napad zbog njegove narodnosti, u slučaju ovog Rusa su tiši
  • Dinaminjo
    2.3k
    Peretz jr bio na razgovoru, ovo je samo glasina
  • Blueshadow86
    5.3k
    Bio sam za Selahija još dok je igrao u Rijeci i bilo mi je žao što ga nismo doveli jer smatram da bi nam takav profil igrača sjeo kao kec na desetku. Ne znam kakav je sada, ali po svemu sudeći nije to više taj igrač.
    Šunjića bih zaobišao.
    Nadam se i vjerujem da ljudi u klubu intenzivno rade na veznom igraču i da ćemo uskoro svi biti pozitivno iznenađeni.
  • Ljubo
    1.4k
    Piše Olivari da Rus dolazi
  • rakurs
    3.1k
    Malo me zabrinjava onaj dio da je po vokaciji osmica, al ga naši vide kao šesticu. Al aj, neću previše dramit, nadajmo se da će bit top kao zamjena za Miška.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Jel mi možemo traziti veznjaka iz neproblematicnih zemalja….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.