• Navijač Dinama
    12.8k
    Ta najavljena postava mi se sviđa, ne sviđa mi se Galešić na beku, jer čovjek je i dalje vrhunska stoperčina i po meni je krivo da se čovjeka troši i utuvljaje na poziciji bočnoga, na kojem osim prvotimca Valinčića imaš i Mikića i ovakav tip utakmica Tabinasa.

Sa druge opet strane, zbog već bitnije utakmice u utorak bih Valinčiću, Mišiću, Oršiću i McKenni dao po prvo poluvrijeme, jer će 99% startat protiv Litvanaca, pa da ne odmaraju baš puni tjedan dana, a i Belupo treba shvatit ozbiljno sa punim fokusom jer su nas bili zadnju na Maksimiru iznenadili dok nismo drugo poluvrijeme ih samljeli.

Stojkovića i Domingueza ne računam, jer za razliku od pomenutih; Dominguez vjerujem da može dvije utakmice tjedno bez problema. Stojković će opet biti naš najvažniji i usudim se reć najbolji i glavni igrač u nadolazećoj(trenutnoj) sezoni.

Drugo poluvrijeme bi ubacio nekog od terceta Galešić/Radeljić,/Zebić, pa čak i dvojicu da se odmore oba startna stopera, a umjesto Mišića Šuntu ili tko je od mlađih projiciran kao zamjena za istog, a i odmorio Valinčića, Oršića iskopao Nou Mikića iz naftalina i Hoxhi dao poluvrijeme.

Ovakve utakmice su baš prave da se daju prilike od 20-30 min, max poluvrijeme mladim igračima iz škole da se krenu polako čeličit, stjecat iskustvo i polako adaptirat za seniorski nogomet.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Ja bi to ovako:

Filipović
    Tabinas - Dominguez - Galešić - MVP
    Stojke - Mišić - Kačavenda
    Topić - Beljo - Oršić

Treba nam Orša, ući će on u formu i ja bi ga forsirao. Sigurno ima neku kočnicu u glavi radi povratka i velikih očekivanja u klubu, kao i od navijača.
    Kada spraši prvi u suprotne rašlje, lakše bu to išlo.

Gale svakako na stoperu, Tabinas može bez problema HNL odigrati kvalitetno.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Ja se nadam da Topic nece kao prosle sezone (kao i Kulenovic) izgledat losije kad pocinje nego kad ulazi s klupe. Uostalom, Soldo je isto izgledao bolje u utakmicama u kojima je ulazio nego one gdje je dobio priliku od prve.
  • Mr Anderson
    21k
    Drugo poluvrijeme bi ubacio nekog od terceta Galešić/Radeljić,/Zebić, pa čak i dvojicu da se odmore oba startna stoperaNavijač Dinama

Nikad se za vrijeme tekme ne mijenjaju oba startna stopera osim ako za to ne postoji baš valjan razlog. Prvenstvena je utakmica, nije pripremna. Neka krenu Gale i Radeljić, znali su i u Rijeci igrati skupa.
  • Xpert1992
    843

Meni je ovo odlicno ako bude. :up:
  • Dani Olmić
    2.2k
    realno najbolja postava u ovom trenutku za ovakvu utakmicu i uoci zalgirisa
  • tigric
    1.3k
    Uprava Slaven Belupa oslanjala se prvenstveno na dovođenje slobodnih igrača te posudbe. U Koprivnicu su tako, između ostalih, bez plaćanja odštete stigli vratar Karlo Sentić iz mađarskog Diosgyora, David Bosak iz vinkovačke Cibalije, Lovro Banovec iz Vukovara 1991 te talentirani Lukas Zahora iz ukrajinskog Šahtara. Uz njih, iz Dinama i Hajduka su pristigli Ivan Cvetko i Lovre Lončar, dok je Adetunji Rasaq Adeshina sletio na posudbu iz austrijskog LASK-a.
    S druge strane, Farmaceuti su ostvarili odličnu zaradu prodajom dvojice igrača; mladi Gabrijel Šivalec prodan je u drugu momčad Dinama za 500 tisuća eura, dok je Ivan Čubelić prešao u Rijeku u transferu vrijednom 300 tisuća eura. Uz njih, koprivnički prvoligaš ostao je i bez nekih prekaljenih imena, poput Marka Leškovića koji je prešao u Đakovo Croatiju te vratara Osmana Hadžikića koji se zaputio u mađarski Honved.
    Budući da Koprivničanci na ulazna pojačanja nisu potrošili ni centa na ime odšteta, a prodajom svojih aduta uprihodili su ukupno 800 tisuća eura, završna financijska bilanca ljetne tržnice donijela im je odličnih 800 tisuća eura u čistom plusu. (Germanijak)
  • Masto
    2k
    Teško ce bit predictor prvih 11 pogodit
  • Kermit
    997
    Danas je pakleno vruće u Zagrebu, bit će i navečer. Bilo kakva pobjeda nam igra.
  • Dinamosaur
    3.6k
    nerealno
    Kova nije tolko izmjena napravio niti kad je bilo sve rijeseno.

Oršić je rano izašao, tako da može. Valinčić je u nebesima nakon onog gola, tako da bi mogao sa njim krenut.
    Možda upadnu Galesic i Vinlof iza, u vezi ziher Stojkovic, naprijed Topić. Još Kačavenda umjesto Zajca a sve više od toga mi je teško očekivat.
    Filipovic, Valincic,Galesic,McKenna,Vinlof, Misic, Kaca(Zajc) Stojke, Topic,Beljo,Orša
  • CastAway1986
    6k
    Idealna utakmica za prvijenac Smaila Prevljaka
  • Juznjak
    4.7k
    Simboličnih cca 8 sati do Zagreba. Slađe je sezonu otvorit s HNL-om nego europom… bar se tako tješim nakon onog preokreta od neki dan :sweat:
  • DinamoDoKraja
    93
    Evo sastava, Tabinas je ipak upao u prvih 11.

Filipović
    Tabinas - Galešić - Radeljić - MVP
    Stojke - Mišić - Kačavenda
    Topić - Beljo - Hoxha
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.