• Niko1986
    8k

Jedna brutalna realnost hrvatskog medijskog prostora. Prošle sezone kolega i ja smo pripremili veliku najavu, svih deset ekipa, preko 3000 riječi je tekst imao. Taj dan ga nije otvorilo ni 600 ljudi. Istovremeno su članci za koje bi se svi složili da su jako glupi bili uvjerljivo najčitaniji. Ove sezone naravno da to nismo išli ponavljati.
  • hardek
    11.3k
    Jedna brutalna realnost hrvatskog medijskog prostora. Prošle sezone kolega i ja smo pripremili veliku najavu, svih deset ekipa, preko 3000 riječi je tekst imao. Taj dan ga nije otvorilo ni 600 ljudi. Istovremeno su članci za koje bi se svi složili da su jako glupi bili uvjerljivo najčitaniji. Ove sezone naravno da to nismo išli ponavljati.Niko1986

Razumijem te u potpunosti, ali svejedno mislim da ste trebali probat barem još jednom. To je tvoj posao pa ti sigurno bolje znaš od mene ali ponekad se stvari ne uhvate na prvu, a realno u medijskom prostoru baš fali nešto takvo.
  • Niko1986
    8k

Na Germanijaku imaš danas isto ogromnu najavu. Činjenica da u trenutku pisanja nisi ni znao za to govori da ni njima nije baš prošlo. Jednostavno kod nas prolaze guzice, sise, skandali i clickbait naslovi, analize i ne baš, osim ako na nju staviš isti takav naslov.
  • The Undertaker
    10k
    Tekst od 3000 riječi "nitko" ne čita. Razbijte ga na 10 tekstova od 300 riječi pa će se većina njih pročitati, kako koga što zanima.
  • Jos-Optimus
    12.4k
    Karačić klaun. Bio mi je susjed na Bukovcu i gurao svoje netalentirano dijete gdje god je mogao. Neki dan je bubnuo da je odbio Dinamo zbog obećanja Hajduku. Svjestan je da ne nikad neće voditi Dinamo pa se tamo pokušava uvaliti. Klaunčina
  • Laugreano
    5.8k
    Trebao si staviti naslov.."Mislili smo da je sve poznato ,a onda se dogodilo ovo! Necete vjerovati kakva senzacija se desila u dinamu!"

I onda u clanku ta senzacija je da je Kacavenda upao u ekipu. Odmah 10 puta vise klikova. Samo zutilo tu prolazi.
  • Ljubo
    1.4k
    Ispravi me ako griješim ali mislim da ste u podcastu istu stvar bili napravili nakon ždrijeba u Europskoj ligi, tu mislim na analizu svih protivnika.
  • Niko1986
    8k

Tako je, i pola komentara je bilo da je to predosadno :rofl:
  • Ljubo
    1.4k
    a meni recimo to bio najbolji segment u epizodi :lol:
  • Xpert1992
    843
    A jbg, ljude zanima samo koji igrac iz hnla bi mogao bit pojacanje za Dinamo, njega se moze spomenut, ljudi ce malo obratit paznju na njega i to je to. Vecinu ljudi ne zanima hoce li Gorica prec sa 3-5-2 na 4-4-2.
  • Laugreano
    5.8k
    Meni također, volio sam takve stvari jos kad sam casopis Nogomet kupovao. Kad je bio roster svih ekipa.
  • Omake
    19.5k
    rookie numbers...
  • tigric
    1.3k
    a i onda ti opet clanke koje nisu o dinamu i hajduku nitko nece otvoriti. urednici ne zele da je na naslovnici nesto sto se ne cita, pa tako neces ni nac nista o ovim nasim jadnim klubovima. germanijak si moze priustiti drzat takvu robu na portalu, svakako se ne zamaraju citanoscu, ne zive od toga
  • Kumerle
    3.2k
    Jedna brutalna realnost hrvatskog medijskog prostora. Prošle sezone kolega i ja smo pripremili veliku najavu, svih deset ekipa, preko 3000 riječi je tekst imao. Taj dan ga nije otvorilo ni 600 ljudi. Istovremeno su članci za koje bi se svi složili da su jako glupi bili uvjerljivo najčitaniji. Ove sezone naravno da to nismo išli ponavljati.Niko1986

@Krizy razmisli o kraćim najavama tekmi
  • Krizy
    74.4k

Oni su bar plaćeni, ja iz ljubavi pišem :lol:
    U najavi Thuna su bile 4494 riječi.

Ali žalosno je to. Svakakve gluposti se čitaju, a nešto oko čega se jako potrudilo i što bi trebalo vrijediti se zanemari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet